Boksa leģenda Vitālijs Kļičko šķīries no sievas, ar kuru nodzīvojis 25 gadus. Bijusī pirmo reizi komentē šķiršanos (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Bijušais Kijivas mērs un supersmagā svara pasaules čempions boksā Vitālijs Kļičko šķīries no sievas Natālijas, ar kuru kopā bijis 25 savus dzīves gadus. Bijusī sieva pirmo reizi publiski komentējusi šķiršanos.

"Esmu pateicīga par visu, kas bija mūsu kopīgajā ceļā 25 gadu garumā. Mūsu šķiršanās ir apzināts, abpusēji pieņemts lēmums. Tā sagadījās, ka daudzu gadu laikā, dzīvojot dažādās valstīs, mūsu dzīves ceļi pamazām šķīrās. Izaudzinājām trīs apbrīnojamus bērnus un vienmēr paliksim viņu vecāki," viņa rakstīja "Instagram".

Natālija Kļičko arī uzsvēra, ka abiem saglabājušās draudzīgas attiecības. Viņa novēlēja bijušajam vīram visu to labāko.

"Mūsu starpā joprojām ir draudzīgas, cieņpilnas attiecības. Mēs vienmēr esam atbalstījuši un turpināsim atbalstīt viens otru jebkādos apstākļos... Novēlu Vitālijam tikai pašu labāko. Sākas jauns dzīves posms..." viņa piebilda.

Vitālijs Kļičko pauda, ka pāris jau daudzus gadus dzīvo dažādās valstīs: viņa - Vācijā, viņš - Ukrainā, tāpēc šķiršanās bijis loģisks abu attiecību noslēgums.

Vitālijs un Natālija Kļičko apprecējās 1997. gada 26. aprīlī. Viņu ģimenē piedzima trīs bērni: 2000. gadā – dēls Jegors Deniels, 2002. gadā meita Elizabete Viktorija un 2005. gadā dēls Maksims.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu