Narkobarons Priverts dižojas, ka arī 60 gadu vecumā jaunas sievietes mēģina ar viņu iepazīties (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijā ieradies par pašmāju kokaīna karali dēvētais Rolands Priverts, lai prezentētu dokumentālo seriālu "Kolumbija. Pa kokas pēdām 2", kas ir turpinājums pirmajai sezonai par Bolīviju. Sarunā ar izdevumu "Kas Jauns" Priverts teic, ka, sagaidot 60. dzimšanas dienu, joprojām jūtas jauns.

"Joprojām jūtos samērā jauns. Bieži ar mani bāriņā mēģina iepazīties 25 gadus vecas meitenes," saka Priverts, kurš šogad nosvinēja 60. jubileju. "Sports, sports un vēlreiz sports."

Priverts arī sociālajos tīklos demonstrējis savu trenēto augumu.

Viņš stāsta, kā uztur sevi formā: "Pie mājas pludmalē esmu ierīkojis pievilkšanās stieni, mierīgi varu pievilkties 15 reizes no vietas." 

Savs nopelns esot arī veselīgām maltītēm: "Katru dienu ēdu meža ogas – mellenes, brūklenes, lācenes. Dodos garās pastaigās pa mežu, braucu ar riteni, sportoju. Agrāk skrēju, diemžēl tagad kājas dēļ to vairs nevaru. Esmu palicis bez potītes.

Pirms trim gadiem man Bolīvijā uzbruka, mēģināja aplaupīt.

Paķēru naudu, kas man bija, un bēgu, izlecot no otrā stāva. Gandrīz paliku bez kājas," atminas Rolands.

"Kāja vēl aizvien sāp, vēl ir jātaisa operācija," piebilst viņš.

"Apollo.lv" jau ziņoja par Priverta ierašanos Latvijā un arī to, ka viņš jau gadu ir kopā ar latvieti Ilvu. Ilva pastāstīja, kas viņu Ronaldā piesaistījis: "Mani piesaista dīvaini cilvēki, un Rolands tieši tāds ir – interesants, neparasts, ne tāds kā citi. Pavisam citāds."

"Pirms iepazināmies, es par viņu neko daudz nezināju. Vien tik, cik pirms daudziem, daudziem gadiem dzirdēju, ka ir tāds narkokurjers. Un šī viņa pagātne mani nesaista. Ēķa filmu, kas veidota pēc Rolanda grāmatas, noskatījos tikai pēc tam, kad ar viņu jau biju iepazinusies."

Abi iepazinušies, pateicoties radiniekiem. 

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" jaunākajā numurā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu