Reperim A$AP Rocky izvirzītas apsūdzības par diviem ar šaujamieročiem saistītiem noziegumiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Reperim A$AP Rocky pirmdien tika izvirzītas divas apsūdzības par diviem ar šaujamieročiem saistītiem noziegumiem saistībā ar 2021. gada novembrī Holivudā notikušo strīdu, vēsta medijs "Insider".

Reperim, kura īstais vārds ir Rakims Meijers, tika izvirzītas divas apsūdzības par uzbrukumu ar pusautomātisko šaujamieroci, teikts Losandželosas apgabala prokuratūras paziņojumā. Trešdien, 17. augustā, viņam bija jāierodas tiesā uz apsūdzības izvirzīšanu.

Saskaņā ar prokurora biroja sniegto informāciju Meijeram tika izvirzītas apsūdzības saistībā ar 6. novembrī notikušo strīdu. Prokurori apgalvo, ka incidenta laikā viņš bija vērsis pistoli pret senu draugu. Pēc tam notika "konfrontācija", kā norāda prokuratūra, kuras laikā Meijers esot divas reizes šāvis uz otru vīrieti - Terelu Efronu, pazīstamu arī kā A$AP Relli.

Pagājušajā nedēļā žurnāls "Rolling Stone" ziņoja, ka Efrons ir iesniedzis civilprasību pret Meijeru par uzbrukumu un miesas bojājumu. Efrons ir apsūdzējis Meijeru, ka viņš izvilcis ieroci un izšāvis "bez provokācijas, brīdinājuma vai jebkāda pamatojuma".

"Šaušana ar ieroci sabiedriskā vietā ir nopietns pārkāpums, kas varēja beigties ar traģiskām sekām ne tikai personai, pret kuru vērsts ierocis, bet arī nevainīgiem garāmgājējiem, kas apmeklēja Holivudu," savā biroja paziņojumā presei rakstīja apgabala prokurors Džordžs Gaskons.

"Mans birojs veica rūpīgu pierādījumu pārbaudi šajā lietā un noteica, ka ir pamatoti pievienot īpašu apsūdzību par šaujamieroča izmantošanu," piebilda Gaskons.

Reperis tika arestēts aprīlī Losandželosas starptautiskajā lidostā pēc atgriešanās no atvaļinājuma kopā ar savu draudzeni Riannu. Tajā pašā mēnesī viņš tika atbrīvots, iemaksājot aptuveni 550 000 eiro lielu drošības naudu.

Laikraksts "Los Angeles Times" ziņoja, ka Meijera mājās tika atrasti vairāki šaujamieroči, kad policija tās pārmeklēja.

Meijera pārstāvji uzreiz neatbildēja uz medija "Insider" lūgumu sniegt komentārus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu