VIDEO ⟩ Skaņas, kas līdzinās karam. Dziedātāja Marta Fabriciusa sašutusi par notiekošo Rīgas ielās (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātāja Marta Fabriciusa (ex Kukarane), dzīvojot galvaspilsētas pašā centrā, pie pilsētas centra īpatnībām dziedātāja pieradusi, tomēr šajā vasarā Marta naktis pavada šausmās, jo viņu biedē automašīnu izraisītās skaņas.

"Vizinās kaut kādas drausmīgas automašīnas, kuras izdala neciešamas skaņas, kas līdzinās karam, šaušanai. Tas ir ezim skaidrs, ka tas nav nekas patīkams, nav kaut kas no sacīkšu trasēm, tas ir vienkārši, apzināti izveidots "tjūnings" vai kas," raidījumam "Bez Tabu" stāsta dziedātāja.

Marta nav vienīgā, kura naktis Grīziņkalnā pavada nomodā. Turpat netālu dzīvo Martas draudzene, dziedātāja Aija Vītoliņa, kura cer, ka atbildīgās iestādes situāciju neignorēs.

Latvijas Valsts policijas (VP) pārstāvji, uzsverot, ka sadarbojas un sniedz atbalstu CSDD, atklāj, ka skaļie auto nav policijas kompetencē.

Komentāru sniedz arī VP pārstāve Līna Bagdone: "Sodīt nevaram, jo par to sods nav paredzēts. Pagaidām vienīgais veids, kā pārbaudīt šādas automašīnas, ir CSDD tehniskā apskate vai arī CSDD rīkotās tehniskās pārbaudes dažādās vietās. Iedzīvotājs var vērsties par troksni policijā, zvanot 110. Attiecīgi policija nodos šo informāciju tālāk CSDD."

Kas par automašīnu izraisītajām skaņām sakāms autosportistam Artūram Miškinam, skaties video.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu