"Kolumbija. Pa kokas pēdām 2" vadītājs Rihards Sniegs par pirmo pieredzi, lietojot kokaīnu raidījuma vārdā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ rihardssniegs

Pie TV skatītājiem nonācis dokumentālais seriāls​ "Kolumbija. Pa kokas pēdām 2", kas ir turpinājums pirmajai sezonai par Bolīviju. Raidījuma vadītāja Jāņa Krīvēna jeb Krivenchy vietu ieņēmis pasākumu vadītājs un improvizācijas teātra aktieris Rihards Sniegs. Viņš izdevumam "Kas Jauns" stāsta par Kolumbiju un par pirmo pieredzi, lietojot kokaīnu. 

Sniegs atklāj, ka piedāvājumu pievienoties filmēšanas komandai Sniegs saņēmis tikai dažas dienas pirms izlidošanas uz Kolumbiju. "Pirmdien es devu jāvārdu, bet trešdien jau lidoju prom. Burtiski mani nolaupīja un ielika lidmašīnā uz Kolumbiju," smej Rihards, sakot, ka šis projekts viņam bijis liels piedzīvojums.

"Man ir jau 30 gadu, līdz šim nekad dzīvē nebiju lietojis kokaīnu. Es par to neko nezināju."

Turpinot viņš saka: "Tagad zinu, kā to taisa, kā tirgo, kā pārved uz citām valstīm, cik netīrs un krimināls ir šis bizness. Redzējām lidostā cilvēkus, kuri savas drēbes izmērcē kokaīna šķidrumā, tad sapako tās koferī. Jā, man bija iespējas pat pataustīt šīs drēbes un paskatīties uz šo "mūli", kurš mēģināja šādi pārvest narkotikas," stāsta Rihards Sniegs, atklāti pasakot, ka pats Kolumbijā kokaīnu pamēģinājis.

"Raidījuma vārdā man taču bija uz savas ādas jāpārliecinās, kāpēc cilvēki vispār ko tādu lieto, kāpēc šai narkotikai ir tāds pieprasījums!

Secinājumi? Nu, nebūšu es kokaīna fans! Uzreiz teikšu, ka atkarīgs no tā nekļūšu. Es īsti nesaprotu kokaīna jēgu. Maksāt tik milzīgu naudu, lai iegūtu kaut kādu papildu enerģijas devu?! Kamdēļ?! Man šķiet, ja jau nav enerģijas, labāk nevis lietot narkotikas, bet gan vispirms izgulēties un tad iet tusēt," tā Sniegs.

Nākamās paaudzes televīzijas Go3 skatītāji jau var sekot līdzi dokumentālajam seriālam "Kolumbija. Pa kokas pēdām 2", kas ir turpinājums pirmajai sezonai par Bolīviju.

Vairāk lasi izdevuma "Kas Jauns" 16. augusta numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu