Rojs Rodžers pastāsta vairāk par saviem vecākiem un viņu nodarbošanos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latvijas ietekmīgākais influenceris Rojs Rodžers šovā "Iečeko slavenību" vairāk pastāsta par saviem vecākiem un viņu nodarbošanos, taču ir izvairīgs jautājumā par saviem ikmēneša ienākumiem. 

Roja Rodžera fani internetā īpaši aktīvi meklē ne tikai ziņas par to, kas ir influencera vecāki, bet arī to, cik viņš pelna. "Par daudz un par maz," runājot par ienākumiem, lakoniski atbild Rojs. Dažreiz viņu mokot vainas apziņa, ka saņēmis vairāk nekā izdarījis, taču norāda, ka šajā darbā ir mīnusi. Kā, piemēram, tas, ka viņš atrāda savas dzīves sīkākās nianses.

Raidījuma vadītājs Andris Bulis mēģināja uzzināt vairāk par Roja ienākumiem, jautājot, vai pieci tūkstoši mēnesī ir apmierinoši. Influenceris gan ir ļoti izvairīgs: "Vairāk neko neteikšu."

Influenceris nebija tik skops, stāstot par saviem vecākiem un viņu nodarbošanos: "Mani vecāki ir sportisti. Viņi iepazinās, mācoties Sporta akadēmijā. Mana mamma bija riteņbraucēja, bet tētis volejbolists. Sporto viņi joprojām. Tētis nesen ieguva pirmo vietu senioru grupā."

Rojs atzīmē, ka lepojas ar vecākiem, īpaši ar tēti: "Viņš tiešām ir daudz palīdzējis un mūs visus "pavilcis". Arī mamma ir forša.

Es ienīstu, ka cilvēki, kuriem ir pāri četrdesmit saka, ka, neko vairāk šajā dzīvē nevar paspēt izdarīt... Manai mammai bija tāds periods, es to nespēju klausīties."

Rojs uzskata, ka jebkurā vecumā var sākt kaut ko jaunu. 

"Apollo.lv" jau iepriekš vēstīja, ka Rojs nav mērķtiecīgi gājis uz to, lai kļūtu atpazīstams. Viņš sevi sauc par neapzināto influenceri. "Daloties ar savu dzīvi, esmu kļuvis populārs. Mana dzīve ir kā teātris, un cilvēkiem acīmredzot to patīk no malas skatīties," teica Rojs.

Viņš arī atklāja, ka nav tādu lietu, ar ko viņš nedalās: "Tam ir arī daudz mīnusu. Es nevaru teikt, ka ir kaut kas tāds, ko es nekad nedarītu, jo esmu tā teicis, bet beigās izdaru tāpat. Man nav bail kaut ko parādīt, man nav filtra."

Analizējot sevi un savu uzvedību, viņš pauda, ka pamanījis autiskā spektra traucējumu pazīmes, kas izskaidrojot, kāpēc viņš neveido acu kontaktu ar sarunu biedriem, nesasveicinās un daudz klusē.

"Tomēr man ir vieglāk dzīvot, man ir vienalga, ko par mani domā," atklāj Rojs.

Iepriekš vēstīts arī tas, ka Rojs Rodžers Linkevičs sociālo mediju satura veidotāju Latvijā "Golin Accelerators of Relevance Influenceru indeksa 2022" apbalvošanas ceremonijā tika atzīts par ietekmīgāko influenceri, kuram visos populārākajos soctīklos kopā seko nepilni 100 tūkstoši cilvēku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu