Draudi vai provokācija? Pie Igaunijas vēstniecības Maskavā parādījies mulsinošs plakāts ar Narvas tanku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "YouTube" video.

Igaunijas neatkarības atjaunošanas dienā, 20. augustā, sociālajos tīklos parādījās fotogrāfija ar dīvainu plakātu, kurā redzams Narvas tanks "T-34". Fotogrāfija uzņemta pie Igaunijas vēstniecības Maskavā. Līdz šim fotogrāfija ar plakātu raisījusi lielu sašutumu Igaunijā, vēsta portāls "Limon.ee".

Plakāts neizskatās pēc reklāmas. Tas ir dekorēts Georga lentes krāsās. Uz tā rakstīts: "Nojauca "T-34"? Mēs to nomainīsim pret modernāku modeli."

Plakāts nolikts pie Igaunijas vēstniecības konsulārās nodaļas Maskavā. Garāmgājēji nepievērš uzmanību plakātam. Tāpat kā foto, arī vietnē "YouTube" publicētais video uzņemts mākoņainā dienā.

Citos diennakts laikos un citos laikapstākļos šī fotogrāfija internetā netika atrasta. Portāls "Limon.ee" sazinājās ar Igaunijas vēstniecību Maskavā, lūdzot komentāru par to, vai plakāts pie ēkas joprojām atrodas.

"Neapšaubāmi, šī fotogrāfija ir provokācija. Pie Igaunijas vēstniecības Maskavā šobrīd šāda plakāta nav, un arī vēstniecības darbinieki to nepamanīja pagājušās nedēļas nogalē, tāpēc var pieņemt, ka tas atradās tikai īsu brīdi," sacīja vēstniecības pārstāve. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu