"Man burtiski nav vārdu." Pasaulē bagātākais cilvēks Īlons Masks, iespējams, veicis vienu no visu laiku īsākajiem lidojumiem (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Vairāki sociālo tīklu lietotāji sašutuši par pasaulē bagātākā cilvēka Īlona Maska rīcību, iespējams, veicot visu laiku īsāko lidojumu pāri Kalifornijai, vēsta ārvalstu mediji.

Uzņēmuma "TransitCon" izpilddirektors Heidens Klārkins svētdien, 21. augustā, sociālajā tīklā "Twitter" kopīgoja Maska lidojuma trajektorijas ekrānuzņēmumu, rakstot: "Īlons Masks devās deviņu minūšu lidojumā uz Sanfrancisko no Sanhosē, kas ir "Caltrain" piecu pieturu attālumā. Man burtiski nav vārdu."

Klārkina sekotāji nebija pārsteigti, rakstot: "Klimata krīzes apstākļos tas ir savtīgi un izšķērdīgi."

Savukārt cits sociālo tīklu lietotājs vēsta: "Viņš ir uzņēmējs, kuram nav rūpju par vidi, ne tikai zaļo domāšanu. Es brīnītos, ja kāds būtu pārsteigts par šādām lietām."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pasaulē bagātākais cilvēks Īlons Masks kādam 19 gadus vecam jaunietim piedāvājis dāsnu atlīdzību, lai viņš slēgtu mikroblogošanas vietnes "Twitter" kontu, kas izseko miljardiera privātos lidojumus.

"Twitter" konta "Elon Musk's Jet" īpašniekam Džekam Svīnijam piedāvāti pieci tūkstoši ASV dolāru, lai konts tiktu slēgts. Elektromobiļu ražotāja "Tesla" dibinātājs Īlons Masks norādīja, ka tas ir drošības risks.

Robotprogrammas izmanto publiski pieejamos gaisa satiksmes datus, lai izsekotu Maska privātās lidmašīnas atrašanās vietu.

Jaunietis atbildējis, ka vēlas saņemt 50 tūkstošus ASV dolāru, kas noderētu studiju apmaksai un ļautu iegādāties "Tesla Model 3". Īlons Masks atbildēja, ka padomās par to, taču nav devis ziņu.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu