"Holivuda nav nekas nesasniedzams." Uzlecošā šova zvaigzne Baiba Klints iepazīstina ar amerikāņu slavenību ballīšu aizkulisēm (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ baibaklints

Jaunajā "Slavenības. Bez filtra" sezonā startējusi arī dejotāja Baiba Klints, kura solās iepazīstināt sabiedrību ar Latvijas slavenību ballīšu aizkulisēm. Baiba ir ballētāja ar zināmu stāžu. Viņa izdevumam "Kas Jauns" stāsta par piedzīvoto, ballējoties kopā ar Holivudas zvaigznēm.

"Daudziem šķiet, ka Holivuda ir kaut kas nesasniedzams, bet patiesībā tā nav. Tur patiešām var satikt pasaules šovbiznesa zvaigznes. Gan uz ielas, gan ballītēs. Tā ir ierasta lieta," saka dejotāja.

"Reiz kādā klubā biju uz amerikāņu repera Krisa Brauna dzimšanas dienu. Viņš gan pats tur parādījās uz īsu brīdi, taču,

ak mans dievs, es biju vienā telpā ar pašu Krisu Braunu."

Esmu bijusi Perisas Goebelas (Dženiferas Lopesas horeogrāfe, kura taisīja Riannas priekšnesuma šovu Super Bowl) mājās ballītē kopā ar reperi Redfoo, esmu bijusi dziedātājas Meraijas Kerijas mīļotā puiša, dejotāja Braiana Tanakas dzimšanas dienas ballītē un citās, kur satikusi daudzu mūzikas zvaigžņu dejotājus, horeogrāfus... No vienas puses, tā ir ierasta lieta, viņi visi ir normāli cilvēki un ballītes ir kā ballītes, bet, no otras puses, saproti, ka esi bijusi daļa no šādu pasaules zvaigžņu svinībām," pauž Baiba.

Viņa arī atklāj, kā var iekļūt šādās ballītēs: "Parasti uzaicina draugi un paziņas. Kāds pazīst svinību namatēvu un paņem līdzi arī draugus. Tur uz vietas iegūsti jaunus paziņas, viņi uzaicina uz citu cilvēku ballītēm, tā tas viss notiek," paskaidro dejotāja.

"Ballītes kā jau ballītes – visi vienkārši bauda atpūtu draugu un paziņu lokā. Iedzer, dejo, pļāpā, spēlē dažādas spēles, bieži dzied karaoke, un visiem ir pilnīgi vienalga, cik labs dziedātājs esi. Ir bijušas arī visādas tematiskās ballītes.

Reiz Redfoo dzimšanas dienas ballītes pirmā daļa notika kapsētā, kur uz projektora tika rīkots brīvdabas kinoseanss. Tur gan sajutos diezgan nekomfortabli."

Baiba atklāj, ka vēlas tapt populāra kā dejotāja un deju pasniedzēja. "Ja es tikai ballētos, tad pa kuru laiku dejotu? Bet es noteikti gribētu sasniegt statusu, lai cilvēki gribētu redzēt mani savā kompānijā, savās svinībās arī tāpēc, ka es veidoju foršus ballīšu apskatus."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka hiphopa dejotāja Baiba Klints plašāku atpazīstamību guva, burtiski satricinot internetu ar savu deju video, kā arī filmējoties populārā puertorikāņu mūziķa Daddy Yankee videoklipā. Viņas profesionalitāte un prasmīgie deju soļi izpelnījušies arī citu pasaules zvaigžņu atzinību - viņu slavējis pat Eminems un Kriss Brauns. Baibai patīk ceļot, izklaidēties un iepazīt cilvēkus, tāpēc jaunais ampluā kā "Slavenības. Bez filtra" ballīšu medniecei viņai piestāv patiesi lieliski.

Vairāk lasi izdevuma "Kas Jauns" jaunākajā numurā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu