FOTO Somijas premjere atvainojas par atklātībā nonākušo pikanto fotogrāfiju viņas oficiālajā rezidencē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Nicole Mess/ Shutterstock

Somijas premjerministres Sannas Marinas nedienas nebeidzas. Pēc nopludinātā video, kurā viņa redzama izklaidējoties, un negatīva narkotiku testa atklātībā nonācis foto ar divām viešņām premjeres oficiālajā rezidencē, kuras pozē, skūpstoties un kailās krūtis piesedzot ar zīmi, uz kuras rakstīts "Somija", ziņo raidorganizācija BBC.

Abas viešņas ir Somijā populāras influenceres. Foto, kas jūlijā uzņemts Somijas premjerministres oficiālajā rezidencē, sociālajos tīklos sāka parādīties otrdien.

36 gadus vecā Marina atvainojusies par fotogrāfiju.

Viņa skaidroja, ka ballīte oficiālajā rezidencē Helsinkos notikusi pēc "Ruisrock" mūzikas festivāla. Saskaņā ar medijos izskanējušajām ziņām, fotogrāfija ar puskailajām sievietēm uzņemta tualetē rezidences pirmajā stāvā.

"Mēs gājām pirtī, peldējām un kopā pavadījām laiku," teica Marina. "Tāda veida fotogrāfijai nevajadzēja tikt uzņemtai, bet citādi - nekas īpašs toreiz nenotika."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pagājušajā nedēļā sociālajos tīklos parādījās nopludinātais video, kurā Somijas premjere redzama dzeram kokteili, aktīvi dejojam un dziedam līdzi somu repera Petri Nīgārdas un popdziedātāja Anti Tuisku dziesmām.

Pēc publiskajām diskusijām un izteiktās kritikas simtiem somu sieviešu sociālajos tīklos  publicēja video, kurās viņas dejo un ballējas, atbalstot premjerministri Sannu Marinu pēc tam, kad viņa iekļuva skandālā par dejošanu privātmājas ballītē.

Pēc izteiktajām sūdzībām Somijas premjere nolēma veikt narkotiku testu, kas izrādījās negatīvs. Kā sacīja Marina, viņa lielāko daļu laika pavada darbā, tomēr viņai ir "cilvēciska nepieciešamība labi pavadīt laiku".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu