Intars Busulis turpmāk biežāk būs redzams TV ekrānos, vadot raidījumu "Mini pa trim"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čurkste/LETA

Jau pavisam drīz pie TV skatītājiem ar trešo sezonu atgriezīsies jautrā attapības spēle "Mini pa trim". Jaunā sezona nesīs daudz pārsteigumu un atšķirsies no iepriekš redzētā, kā arī turpmāk to vadīs iemīļotais mūziķis, viens no šova "X Faktors" žūrijas locekļiem – Intars Busulis, kurš skatītājiem un spēles viesiem uzburs mājas ballītes sajūtu.

Arī šajā sezonā savā starpā sacentīsies trīs komandas. Katrā komandā būs sabiedrībā pazīstamas un mīlētas personības, kuras sacentīsies kopā ar sev tuviem cilvēkiem – draugiem, kolēģiem un ģimenes locekļiem. Taču šajā sezonā spēļu jautājumi nebūs vērsti uz vispārējo erudīciju un padziļinātām zināšanām par kādu jomu, bet gan uz atraktivitāti, attapību un loģisko domāšanu.

Skatītājus sagaida jauni spēles noteikumi, jo ierastais jautājumu formāts šajā sezonā nav sagaidāms. Intars Busulis kopā ar spēles dalībniekiem kopā uzburs mājas ballītes sajūtu, tāpēc šogad spēles dalībniekus sagaida deviņas atraktīvas spēles, kurās būs jāiesaistās visiem spēles dalībniekiem. Spēļu jautājumi būs saistīti gan ar sezonalitāti, gan latviešu kopējām vērtībām, tie būs viegli un izklaidējoši, tāpēc ikviens skatītājs arī savās mājās varēs piedalīties minēšanā un darboties līdzi spēles dalībniekiem ar mājiniekiem.

"Es nevarēju nepieņemt šo izaicinājumu, jo ļoti vēlējos tiešā veidā komunicēt ar skatītājiem, ar tik lielu auditoriju, kādu var dot tikai televīzija.

Turklāt pēc diviem visai dīvainiem gadiem izklaides jomā man pašam bija interesanti – vai un kā es māku sarunāties ar auditoriju. Un vadīt spēli, kur katru nedēļu studijā ir vismaz deviņas Latvijas slavenības, ir lielisks veids, kā man pašam mācīties kaut ko jaunu. Ja jūs man jautājat, ko jūs iegūsiet, skatoties "Mini pa trim", es atbildu – jūs iegūsiet jautrību, prieku, gaišas domas. Jūs iegūsiet mani, ņemiet mani visu, es piederu jums. Un atcerieties – jūs esat labākie," savās pārdomās par jauno izaicinājumu dalās Intars Busulis.

Vēl viens jaunums, kas sagaida skatītājus, ir muzikālie priekšnesumi studijā. Un kā gan citādi, ja raidījumu vada Intars Busulis! Būs daudz dziesmu, prieka, smieklu, izcila kompānija un neskaitāmi pārsteigumi, kas ienesīs īstu mājas ballītes noskaņu piektdienas vakaros ikviena skatītāja mājās.

Jautrā attapības spēle "Mini pa trim" jau no 2. septembra piektdienu vakaros plkst. 21.10 kanālā TV3, kā arī nākamās paaudzes televīzijā Go3!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu