VIDEO Motorollera incidents Ādažos: vīrietis stāsta, kāpēc pārmācīja pusaudzi. Jauniešu bars devies atriebties (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Aizvadītajā nedēļā tika ziņots par incidentu Ādažos, kur kāds vietējais iedzīvotājs Kaspars, saniknots par mopēdistu radīto troksni nakts vidū, izlēma pusaudzi pārmācīt fiziski. Raidījums "Degpunktā" ziņo, ka pēc pāris dienām pusaudži atgriezušies, bet šoreiz kuplākā skaitā.

Par notikušo policijā sākti vairāki administratīvie procesi. Pret Kasparu virza izmeklēšanu saistībā ar miesas bojājumu nodarīšanu sešpadsmit gadus vecajam motorollera vadītājam.

Vīrietis raidījumam stāsta, ka, pirms konflikts nonāca līdz sišanai, viņš cīnījies par kārtību rajonā, vēršoties gan Ādažu pašvaldībā, gan Rīgas reģiona policijā, taču tas nav vainagojies ar panākumiem. Sešu bērnu tēvs ir gatavs izstāstīt savu versiju par notikušo un paskaidrot, kas viņu izprovocēja rīkoties tik drastiski.

Kaspars stāsta, ka nakts vidū, pēc policijas datiem, ap plkst. 3.45, kopā vismaz četras reizes turp un atpakaļ ar apdullinošu troksni brauca motorollers, kā dēļ viņa mazā meita pamodās un sāka histēriski raudāt. Ģimene esot fiziski un emocionāli salauzta, jo troksni piedzīvo katru nakti.

"Skaidrs, ka tas turpināsies, tāpēc šķērsoju ielu ar paceltu roku, bet braucējs nespēja novadīt agregātu, un tie divi iebrauca grāvī," stāsta Kaspars.

Kaspars stāsta – izrādās, ka sešpadsmitgadniekam nav vadītāja apliecības un arī pats motorollers nav viņa. Gan vadītājs dabūs sodu, gan 15 gadus vecā bērna vecāki tiks sodīti par to, ka nepieskata bērnu nakts stundā.

Kad uz notikuma vietu atbrauca bērnu vecāki, Kaspars saka, ka atvainojās puiša mātei par fizisko uzbrukumu.

Tomēr, pēc viņa teiktā, bērna mātei bija vienalga, ko dara viņas atvase un kur atrodas, galvenais, lai atgrieztos sveiks un vesels bez soda mājās.

Pēc pāris dienām jaunieši atgriezās, bet šoreiz kuplākā skaitā un ar pavisam citu mērķi.

Demonstrāciju dalībnieki rīkojās visai apdomīgi, proti, neviens no vadītājiem nedarīja neko pretlikumīgu, ziņo policija.

Plašāk "Degpunktā" sižetā:

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu