Magones Šutovienes nedienas ar motorolleru nebeidzas - kas salauzts, tas jālabo

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Šovu zvaigznei, dzejniecei un "Avotiņu" saimniecei Magonei Šutovienei nedienas ar motorolleru nebeidzas. Braucamais ir salauzts un jānogādā servisā. Magone iesaista palīgus, lai situāciju labotu.

Kā izrādījās, tas ir draudzenes motorollers. Magone ir gatava segt remonta izdevumus, lai draudzene atkal varētu doties savās ikdienas gaitās ar uzticamo spēkratu.

"Mēģināju meklēt variantus, kam ir piekabe, kā varētu aiztransportēt, kur atrast servisu, kas apkops šo motorolleru, jo ne jau visos servisos to dara. Nu, meitene sasita, ko tad tagad darīt," zvanot kādam vīrietim un meklējot palīgus, stāsta Magone.

Saruna noritēja veiksmīgi un izpalīdzīgais vīrietis solījās palīdzēt. "Cik labi, ka pagastā ir arī labi cilvēki, kam vienmēr var piezvanīt un palūgt palīdzību. Čalis vienmēr izpalīdzīgs un neatsaka," priecājas Magone

Neilgi pēc sarunas Magones sētā melnā "Audi" markas automašīnā ieradās Magones glābējs ar piekabi. 

Nonākot servisā, tika apspriestas remonta izmaksas un bojājumi. Noskaidrojies, ka nepieciešama apmēram nedēļa, lai spēkratu atkal savestu kārtībā. "Bļāviens, 150, ka nograb," teic Magone un atklāj, ka jutusi, ka tuvojas nepatikšanas, taču ir priecīga, ka pašai viss ir kārtībā.  "Kaut kā jau pelnīšu. Iešu mežā lasīšu ogas," par to, kā samaksās par remontu, prāto Magone.  

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Šutoviene piedzīvoja misēkli, mācoties braukt ar motorolleru. Brauciens ilga vien pāris sekundes, jo Magone, nespējot savaldīt spēkratu, iebrauca stabā.

@brivdienas.tv Magone iebrauc jaunajā "Slavenības.Bez filtra" sezonā 🛵 Brauciet lēnām un prātīgi. #slavenībasbezfiltra #magoneburka #stv #fail #ohno #behindthescenes #aizkadri #accident #tvshow #realityshow ♬ Oh No - Kreepa
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu