VIDEO ⟩ Maksims Galkins koncertā uzstājās, tērpies Ukrainas karoga krāsās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ maxgalkinru

Krievu komiķis Maksims Galkins koncertā Varšavā uzstājies uzvalkā, kas atgādina Ukrainas karogu. Izrādes noslēgumā skatītāji pateicās māksliniekam ar ovācijām.

Pat bez vārdiem mākslinieks pauda savu pilsonisko nostāju un atbalstu Ukrainai. Maksims Galkins bija tērpies dzeltenās biksēs un zilā žaketē. Koncerta fragmentu komiķis ievietojis savā "Instagram" kontā.

Pēc koncerta Varšavā Galkins pateicās klausītājiem par sirsnīgo uzņemšanu: "Paldies maniem skatītājiem Varšavā! Es saņēmu no jums neticamu enerģijas lādiņu!"

Galkins bija viens no pirmajiem Krievijas māksliniekiem, kas skaidri pauda savu nostāju pret karu Ukrainā, tāpēc viņam Krievijā sākās problēmas - koncerti tika atcelti un tika lauzti reklāmas līgumi. Neilgi pēc tam Galkins ar sievu Allu Pugačovu un bērniem pameta Krieviju.

Jūlija sākumā Galkins ar ģimeni ieradās Latvijā, baudot vasaru Jūrmalā.

Viņš turpina atbalstīt Ukrainu, daļu no pasākumos gūtajiem ienākumiem ziedojot Ukrainas bēgļiem. "Kā Krievijas Federācijas pilsonis uzņemoties līdzatbildību par notiekošo, palīdzību Ukrainas bēgļiem uzskatu par savu pienākumu," iepriekš atklāja humorists.

Tagad Maksims Galkins aktīvi eļo pa dažādām valstīm, sniedzot koncertus, un pēdējais koncerts aizvadīts Londonā.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka augusta sākumā Galkins, uzstājoties Dzintaru koncertzālē, pārsteidza ne vienu vien. Viņa uzstāšanās kļuva teju par interneta hitu. Galkins pārsteidza ar savām latviešu valodas zināšanām.

"Labvakar, dārgie draugi. Es sāku mācīties latviešu valodu, jo tagad Krievija uzmanīgi seko līdzi visam, ko saku koncertos. Tāpēc es šodien runāšu un jokošu tikai latviski. Tagad redzu, ka daudzi latvieši ir nobijušies, ka jokošu tikai latviski. Bet neuztraucieties. Jums blakus sēž krievi - viņi vispār nesaprot, kas te notiek un par ko viņi ir samaksājuši," jokoja Galkins.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu