Miljardieris sarunā Londonas centrā esoša ceļa slēgšanu, lai iestādītu desmitiem koku (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: WD Stock Photos/Shutterstock

Miljardieris un britu uzņēmējs Ričards Alans Kerings ieguva atļauju, lai slēgtu vienu no galvenajiem ceļiem Londonas centrā, lai viņa 40 miljonus mārciņu vētrā īpašuma teritorijā iestādītu desmitiem koku, vēsta medijs "The Guardian".

Kerings ir uzkrājis personīgo bagātību vairāk nekā viena miljarda sterliņu mārciņu apmērā. Viņš saņēma atļauju no vietējās padomes uz divām nedēļām slēgt daļu ceļa, lai iestādītu desmitiem koku.

"Tas ir absolūti nepareizi, ka viens cilvēks ar milzu bagātību spēj izjaukt tūkstošiem cilvēku dzīvi," laikrakstam "The Guardian" sacīja Deivids Erbs, kurš dzīvo netālu no Keringa.

Tiek vēstīts, ka ceļa slēgšana ir jaunākais notikums piecus gadus ilgajā cīņā starp miljardieri un aptuveni 500 cilvēkiem, kas dzīvo netālu esošajos īpašumos.

Saskaņā ar domē iesniegtajiem dokumentiem miljardiera mājas pagrabstāvā ir baseins, skaistumkopšanas procedūru telpa un tvaika pirts.

Koku stādīšanas dēļ rajonā, kur dzīvo miljardieris, vairāku autobusu maršruti ir novirzīti. Ceļš ir arī svarīga maģistrāle ātrās palīdzības automašīnām, kas ved pacientus uz tuvākajām slimnīcām. Par ceļa slēgšanu bija jāinformē arī neatliekamās palīdzības dienesti.

Padomes pārstāvis sacīja, ka tā "nevar nepamatoti noraidīt" ceļu slēgšanas pieprasījumus, taču piebilda, ka izvērtē sagādātās neērtības.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu