Jaunietis, kas izseko pasaulē bagātākā cilvēka lidojumus, Īlonam Maskam izvirza konkrētas prasības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Kāds 20 gadus vecs jaunietis, kurš veicināja pasaulē bagātākais cilvēks Īlona Maska dusmas par "Twitter" profila vadīšanu, kas izseko viņa privāto lidmašīnu, sacīja, ka varētu profilu slēgt, ja Masks izpildīs viņa nosacījumus, vēsta medijs "Insider".

"Twitter" konta "Elon Musk's Jet" īpašnieks Džeks Svīnijs iepriekš noraidīja Maska piedāvājumu par 5000 ASV dolāru un bezmaksas "Tesla", sakot, ka viņš gūst pārāk lielu gandarījumu no miljardiera lidmašīnas izsekošanas.

Viņš teica, ka apsvērs iespēju slēgt kontu, ja Masks piedāvās Svīnijam iespēju lidot Maska lidmašīnā ar viņu kopā, kā arī sniegs interviju.

Ja Masks tam piekristu, Svīnijs, iespējams, nemaz neņemtu piedāvātos 50 000 ASV dolāru.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pasaulē bagātākais cilvēks Īlons Masks kādam jaunietim piedāvājis dāsnu atlīdzību, lai viņš slēgtu mikroblogošanas vietnes "Twitter" kontu, kas izseko miljardiera privātos lidojumus.

"Twitter" konta "Elon Musk's Jet" īpašniekam Džekam Svīnijam piedāvāti pieci tūkstoši ASV dolāru, lai konts tiktu slēgts. Elektromobiļu ražotāja "Tesla" dibinātājs Īlons Masks norādīja, ka tas ir drošības risks.

Robotprogrammas izmanto publiski pieejamos gaisa satiksmes datus, lai izsekotu Maska privātās lidmašīnas atrašanās vietu.

Jaunietis atbildējis, ka vēlas saņemt 50 tūkstošus ASV dolāru, kas noderētu studiju apmaksai un ļautu iegādāties "Tesla Model 3". Īlons Masks atbildēja, ka padomās par to, taču nav devis ziņu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu