VIDEO ⟩ Popa leģendas Madonnas vecākā meita izdod pirmo singlu un publicē pikantu videoklipu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Popmūzikas karalienes Madonnas 25 gadus vecā meita Lurdesa Leona, šķiet, iet mātes pēdās, izdodot savu pirmo singlu "Lock&Key" un pikantu dziesmas videoklipu.

Jaunā māksliniece izmanto skatuves vārdu Lolahol. Iepriekš minēts,ka Lurdesa ir modele, taču nu pievērsusies arī mūzikai. 

63 gadus vecā dziedātāja Madonna allaž izcēlusies ar izaicinošu uzvedību gan uz skatuves, gan dzīvē, arī viņas meita pievērsusi tabloīdu uzmanību, videoklipā filmējoties pikantā niecīgā tērpā. Videoklipa ainās jaunā dziedātāja redzama jakā ar pilnībā atvērtu rāvējslēdzēju, kurā labi redzamas krūtis, krūšu galus aizsedzot vien ar spīdīgām uzlīmēm.

Arī pati popdīva komentējusi meitas veikumu. 

"Es ļoti lepojos ar tevi, Lola," par meitas debiju "Instagram" pauda Madonna.

Daudzi gan komentāros kritizēja Lurdesas debiju. Jaunā māksliniece tika salīdzināta ar pašu Madonnu - taču ar negatīvu nokrāsu. 

Videoklipu platformā "Youtube" ievietojusi ierakstu kompānija "Chemical X Records".

Lurdesa (Lourdes Maria Ciccone Leon) ir Madonnas vecākā meita, kura dzimusi attiecībās ar fitnesa treneri Karlosu Leonu 1996. gada 14. oktobrī Losandželosā. Vārdu Lurdesa meitai devusi par godu Francijas pilsētai un vienkārši tāpēc, ka Madonnai tas patika.

Ārzemju preses sniegtā informācija norāda, ka Madonnai ir seši bērni - meitu Lurdesu un dēlu Roko Ričiju viņa iznēsājusi pati, savukārt pārējie četri ir adoptēti.  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu