"Negrasāmies Latviju pamest." Artūrs Mednis komentē, kāpēc iegādājies vienvirziena biļeti uz Tenerifi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Jauno mediju un digitālā mārketinga speciālists Artūrs Mednis ar sievu Ilzi augusta sākumā sagaidījuši otro dēlu, kuru nosaukuši par Oliveru, vēsta izdevums "Privātā Dzīve". Mednis pavēstīja, ka ģimene ziemu grasās pārlaist saulainajā Tenerifē.

Puisēns nāca pasaulē divas nedēļas pirms plānotā datuma. Ģimene Oliveru sagaidīja šī gada 8. augustā.

Mednis atklāj, ka stundu pēc dēla nākšanas pasaulē, iegādājies vienvirziena biļeti uz Tenerifi - tur ģimene grasās pārziemot. "Bija interesanta sajūta, kad, iegādājoties biļetes, ievadīju Olivera dzimšanas datumu, – man vienā brīdī šķita, ka tik jaunu informāciju sistēma pat neņems pretī. Dosimies uz turieni janvārī. Padzīvosim dažus mēnešus, pārziemosim," plānus atklāj Mednis. 

"Es, mana sieva Ilze un mūsu abu ģimenes ir Latvijas patrioti, neviens negrasāmies Latviju pamest, nedz pārcelties uz dzīvi citur. Gluži pretēji, tikko iegādājāmies mūsu ģimenes māju pierīgā, vecākais dēls sāka iet dārziņā," "Facebook" raksta Mednis.

"Biļetes uz Tenerifi (janvārā vidū) sev un dēlam nopirku jau vasaras sākumā, un tiklīdz uzzinājām Olivera dzimšanas datus tā tai pašā dienā nopirku biļeti arī sievai un viņam, kamēr cenas vēl lētākas tiešajam reisam.

Pirkām biļetes vienā virzienā, jo nezinām vai tur būsim mēnesi, divus vai trīs. Es jau gribētu pat visus četrus; sieva iebilst."

Sagaidot pasaulē savu otro dēlu, Ilze Medne veltīja emocionālu aprakstu "Instagram": "Es raudu un asiņoju vienlaikus - tā bērni ienāk šajā pasaulē, sāpes ir lielas, pārpasaulīgas, brīžiem neizturamas un tikai ļaušanās un tikai tā brīža apzināšanās tām palīdz iziet cauri."

Apollo.lv" jau vēstīja, ka Medņi apprecējās 2019. gada 25. augustā. Laulību ceremonija notika Rīgas Jaunajā Svētās Ģertrūdes baznīcā ģimenes un tuvāko draugu lokā, savukārt ballīti VEF Kvartāla Kamerzālē apmeklēja aptuveni 350 cilvēku. Pāra pirmā atvase Ričards piedzima Covid-19 pandēmijas sākumā.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 23. augusta numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu