"Viss, es šķiros." Kambalu strīds uzņem jaunus apgriezienus (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ olgakambala

Joprojām šovā "Slavenības. Bez filtra" tiek atspoguļots Kambalu pāra piedzīvotais Turcijā. Olga un Kaspars jau atkal nonākuši strīdu krustugunīs. Nesaskaņas uzņem tādus apgriezienus, ka Olga publiski paziņoja, ka abiem jāšķiras.

Pēc operācijas atteikuma Kambalu pāris līdz lidojumam uz Latviju lēma baudīt Stambulu. Tā kā Kaspars savas karjeras laikā Stambulā bija dzīvojis, viņam joprojām tur ir draugi, ar kuriem viņš labprāt tiekas un pavada kopā laiku. Šoreiz Kambalu pāris saplūcās fanu ballītē, kas beidzās ar vārdiem par šķiršanos.

"Savu draugu priekšā tu mani kārtējo reizi pasūtīji na*uj. Viss, es ar viņu šķiros. Viņš ir rupeklis, kā sadzeras, tā sūta mani na*uj. Es tā vairs negribu,"

Olga bija ļoti dusmīga un lēma doties prom no ballītes. Vīrs tomēr tik vienkārši sievai neļāva aiziet, viņš gāja nopakaļ un sauca, lai Olga atgriežas. 

Runas par šķiršanos bijis iebiedēšanas mehānisms. "Protams, kā tad savādāk iebiedēt," Olga teic.

Strīds turpinājās vēl kādu brīdi. Stāvot katrs savā ielas pusē, viņi turpināja runāt paceltā balsī. Olga minēja, ka nožēlo, ka braukusi uz ballīti, un vēlējusies ātrāk tikt uz apartamentiem. Olga uzskata, ka Kaspars kārojis vēl mirkli pakavēties atmiņās no slavas mirkļiem, tāpēc tik ļoti alcis doties uz šo pasākumu. 

Spriežot pēc Kambalu soctīkliem, līdz ar atgriešanos Latvijā no strīdiem nav ne miņas. Aizvadītajā nedēļas nogalē publicētas sirsnīgas bildes, kurās Kambalas izbauda karstā augusta pēdējās dienas.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Olga Kambala devās uz Turciju piepildīt ilgi lolotu sapni - veikt deguna plastisko operāciju un uzlabot krūšu formu. Taču īsi pirms operācijas ārsts paziņoja, ka operācija nenotiks. Pēc sarunas ar ārstu noskaidrojās, ka ārsts pieņēmis šādu lēmumu, jo viņu neapmierināja Olgas analīžu rezultāti.

Turcijas apmeklējums pārim bijis izaicinājums - viņi sastrīdējies vairākkārt. Olga jau iepriekš norādījusi, ka viņai nepatīk vīra uzvedība alkohola reibumā. Kad viņa ar Kasparu devās pa Stambulas ielām apskatīt vietas, kur kāroja nofotografēties, abu starpā izcēlās pamatīgs strīds. Asa vārdu pārmaiņa bija arī kažoku veikalā. 

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu