"Tas padara katru cilvēku unikālu." Pirmo reizi Anglijas skaistumkonkursa vēsturē startē dalībniece bez grima

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: keepitkiss Verified/Shutterstock

Skaistumkonkursa "Mis Anglijas" fināliste ir kļuvusi par pirmo dalībnieci konkursa gandrīz gadsimtu ilgajā vēsturē, kura sacentusies bez grima, vēsta ārvalstu mediji. 

20 gadus veca koledžas studente no Londonas dienvidiem Melisa Raufa, neizmantojot, kā pārējās 40 skaistumkonkursa dalībnieces, grimu, iekļuvusi konkursa pusfinālā.

Tālāk viņa sacentīsies konkursa finālā oktobrī. 

"Tas man nozīmē daudz, jo es jutu, ka daudzas meitenes lika grimu, jo jūtas spiestas to darīt," intervijā Apvienotās Karalistes laikrakstam "Independent" sacīja Raufa.

"Ja cilvēks ir laimīgs savā ādā, mums nevajadzētu likt aizklāt savu seju ar kosmētiku. Mūsu trūkumi padara mūs par to, kas mēs esam, un tas padara katru cilvēku unikālu," viņa piebilda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KISS TV KENYA (@keepitkiss)Raufa arī sacīja: lai gan viņa sāka lietot grimu jau agrā vecumā, viņa nolēma šoreiz izvairīties no konkursa tradīcijām.

"Es nekad neesmu jutusi, ka atbilstu skaistuma standartiem. Nesen esmu pieņēmusi, ka esmu skaista savā ādā, un tāpēc nolēmu sacensties bez grima," viņa skaidroja intervijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu