Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Dzīvnieku patversme atklāj, kā jūtas ar ieroci sašautais kaķis. Sākts kriminālprocess (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: "Ulubele"/"Twitter"

Ķengaragā 25. augustā ar pneimatisko ieroci mugurā sašauts aptuveni 10 gadus vecs runcītis. Pēc notikušā kaķim ir veikta operācija un pamazām norit atveseļošanās, vēsta dzīvnieku patversme "Ulubele".

Dzīvnieku patversme arī norāda, ka runcis sajūt jau abas pakaļkājas. "Šodien var pievilkt zem sevis un pat mēģina ar pakaļkājām skrāpēt procedūru laikā," vēsta "Ulubele".

Par notikušo sāks kriminālprocess. Kā lietiskie pierādījumi Valsts policijai nodotas divas lodes. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka kaķis tika sašauts Rīgā, Rasas ielā 30. Kā tviterī raksta patversmes pārstāvji – viņi par notikušo informējuši arī Valsts policiju. Patversme pieļauj, ka varbūt apkaimē manīti līdzīgi gadījumi, kad tiek sašauti dzīvnieki - arī tādā gadījumā viņi lūdz ziņot likumsargiem. "šādi necilvēki jūtas nesodīti un dara pāri neaizsargātiem dzīvniekiem nemitīgi," tā portālam TVNET sacīja patversmes pārstāvji.

Runcis nogādāts veterinārajā klīnikā, kur jau ap pulksten 20 dzīvnieks bija pārcietis 3 stundu garu operāciju. "Gaidām rītu," raksta patversme.

"Patiesi ceram atrast to mērgli-šāvēju," raksta patversmes darbinieki. "Ceram, ka likumsargi viņam liks apmaksāt minkas ciešanas."

Patversme lūdz atsaukties aculieciniekus, zvanot Valsts policijai uz tālruņa numuru 110 vai arī zvanot Dzīvnieku policijai uz tālruņa numuru 25473333.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu