Hamiltons asprātīgi atbild "draugam" Alonso, kurš viņu nosauca par idiotu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Luiss Hamiltons
Luiss Hamiltons Foto: EPA/Scanpix

Pirmās formulas (F-1) komandas "Mercedes" pilots Luiss Hamiltons savā "Instagram" kontā asprātīgi atbildējis Fernando Alonso, kurš aizvadītās nedēļas sacīkstēs viņu nosauca par idiotu.

Hamiltona un Alonso attiecības nav tās labākās jau kopš 2007. gada, kad abi piloti bija komandas biedri "McLaren" komandas rindās. Spāņu pilots ik pa laikam nelaiž garām iespēju netieši vai šajā gadījumā visai tieši "uzbraukt" Hamiltonam. Tāpat Alonso arī pagājušajā sezonā pauda skaidru atbalstu brita tiešajam konkurentam cīņā par čempiona titulu Maksam Verstapenam.

Alonso par Hamiltonu ne pārāk glaimojoši izteicās aizvadītajā nedēļas nogalē notikušajā Beļģijas GP.

Pēc tam, kad Hamiltons spāņu pilotam pirmajā aplī nogrieza ceļu, Alonso par bijušo komandas biedru izteicās kritiski: "Kas par idiotu! Aiztaisīt durvis no ārmalas... Mums abiem bija lielisks starts, bet šis puisis tikai zina, kā braukt un sākt sacīkstes no pirmās vietas."

Sadursmes dēļ Hamiltons bija spiests izstāties no sacīkstēm, kamēr Alonso spēja finišēt un izcīnīt piekto vietu.

Pēc sacīkstēm Hamiltons uzņēmās atbildību par incidentu: "Man īsti nav ko viņam atbildēt. Zinu, kā viss apkārtējais šķiet mirkļa karstumā, tomēr ir patīkami zināt viņa domas par mani. Ir daudz labāk, ka cilvēka patiesās domas ir zināmas plašākai publikai. Kā jau es teicu, sadursmi neizraisīju apzināti, bet par to uzņemos atbildību.

Tā dara pieauguši cilvēki."

Tiesa, septiņkārtējais pasaules čempions šo incidentu tik vienkārši vēl nebija gatavs aizmirst un savā "Instagram" kontā publiskoja attēlu ar "Mercedes" cepurīti, kuru rotā viņa autogrāfs un uzraksts "To Fernando" (Veltīta Fernando).

Foto: Instagram/ @lewishamilton

Alonso šosezon ar 51 punktu pilotu kopvērtējumā ieņem devīto pozīciju, kamēr Hamiltons ar 146 punktiem ir sestais.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu