Apollo.lv - 22!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Aksels Roberts Zirnis

Otrdien, 30. augustā, Apollo.lv apritēja 22 gadi, savukārt ceturtdien, 1. septembrī, Zinību dienā, 22 gadu jubileju svin arī medijs TVNET. 

TVNET GRUPAS vietnēm, kuru vidū arī abonējamais tiešsaistes žurnāls Klik, ik mēnesi ir teju miljons unikālo lasītāju. 

Apollo.lv ceļš sākās tālajā 1997. gadā, kad tas bija vietne, kas piedāvāja interneta pieslēgumus. 2000. gadā Apollo.lv kļuva par ziņu portālu, saglabājot sākotnējo misiju – ar interneta satura veidošanu veicināt kopējo interneta attīstību valstī. 2006. gadā Apollo.lv kļuva par mediju. 

Pēdējā gada laikā esam piedzīvojuši ļoti daudz – noziedzīgā Putina režīma iebrukumu Ukrainā, kārtējo Covid-19 vilni, vēsturi, kad krita padomju okupācijas laika pieminekļa obelisks Pārdaugavā. Kopā esam piedzīvojuši cenu kāpumu, ekstremālu karstumu, pavisam drīz vēlēsim jaunus tautas kalpus Saeimas vēlēšanās. Esam jums vēstījuši par visiem šiem notikumiem, Apollo.lv publikācijās mutuļojošo procesu epicentrā paturot cilvēku. 

"Vēlos pateikt paldies ikvienam, kurš mūs, gandrīz 100 cilvēku komandu, atbalsta šajā visnotaļ izaicinošajā laikā," saka TVNET GRUPAS valdes locekle Zane Bārtniece.

"Mēs visi apzināmies, kāda ir mūsu atbildība šodienā jūsu un visas sabiedrības priekšā, un ar šo apziņu ceļamies un ejam gulēt. Vēlos arī publiski pateikties saviem kolēģiem par neatlaidīgo darbu. Sveiciens TVNET un Apollo.lv lieliskajām komandām.

Varu ar lepnumu apgalvot, ka mēs bieži riskējam, jo esam viena no principiālākajām mediju grupām Latvijā, kurai ir aktīva pozīcija un kas savas vērtības primāri nepakārto biznesa izdevīgumam, bet gan caurspīdīgai sadarbībai un sabiedrības intereses pārstāvošai žurnālistikai. Uzticamība ir viena no mūsu vērtībām, un paldies gandrīz miljonam cilvēku, kas ik mēnesi mūs lasa, par to, ka ļaujat mums pildīt savu sargsuņa funkciju un piedzīvot šo vēsturi kopā," teic Bārtniece. 

Piektdien, 2. septembrī, dosimies uz Latvijas Žurnālistu asociācijas Izcilības balvu pasniegšanas ceremoniju. Šogad tām nominēti divi TVNET GRUPAS žurnālisti. 

Kategorijā "Intervija un apraksts" nominēta Luīze Lote Āboltiņa (Apollo.lv) ar projektu "Upura cīņa", kas dod balsi seksuālā vardarbībā cietušajiem. 

Kategorijā "Reportāža no Ukrainas kara zonas" nominēts Jānis Vingris (TVNET) ar reportāžu sēriju no Ukrainas.

"Paldies par jūsu uzticību šo gadu gaitā! Apollo.lv turpinās saviem lietotājiem piedāvāt cilvēkstāstus un informāciju par to, kā dažādi sociāli nozīmīgi temati, likumi un lēmumi ietekmē cilvēku dzīvi. Vēstīsim un iestāsimies par dažādību un iecietību, iekļaujošu sabiedrību, kā arī izklaidēsim un iedvesmosim jūs arī jaunajā dzīves gadā," saka Apollo.lv galvenā redaktore Kristīne Kravale.  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu