Maiks Taisons beidzot skaidro, kāpēc nonāca ratiņkrēslā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maiks Taisons.
Maiks Taisons. Foto: Reuters/ScanPix

Nesen boksa fanus nepatīkami pārsteidza kadri, kuros redzams, ka leģendārais bokseris Maiks Taisons pārvietojas ratiņkrēslā. Tagad pats bokseris sarunā ar "Newsmax TV" skaidrojis plašu popularitāti guvušo kadru.

Jau iepriekš savā podkāstā "Hotboxin' With Mike Tyson" cīkstonis izteica domu, ka viņam vairs neesot atlicis daudz laika, ko dzīvot.

"Protams, mēs visi kādu dienu mirsim. Bet, kad es paskatos spogulī un uz savas sejas redzu tos mazos punktiņus, nodomāju, ka mans "derīguma termiņš" iet uz beigām. Tas beigsies pavisam drīz," jūlija beigās teica Taisons.

Tāpēc daudzi bijušā boksera talanta cienītāji interneta vidē pauda satraukumu, ieraugot kadrus, kuros leģendārais sportists ir redzams ratiņkrēslā.

Tagad 56 gadus vecais Taisons mēģinājis kliedēt fanu satraukumu, norādot, ka saskāries ar muguras problēmām.

"Man ir sēžas nerva iekaisums. Ik pa laikam šī problēma uzliesmo. Kad tas notiek, es pat nespēju parunāt! Paldies Dievam, ka tā ir mana vienīgā problēma. Tagad jūtos lieliski," sacīja Dzelzs Maiks.

Taisons 2020. gada novembra izskaņā aizvadīja cīņu pret citu boksa leģendu, Roju Džounsu jaunāko. Tajā duelī tika konstatēts neizšķirts. Kopš cīņas pret Džounsu Taisons ringā nav devies.

Neskatoties uz dažādām baumām par leģendārā boksera cīnīšanos ar kādu no skandalozajiem brāļiem Poliem, pats Taisons vairākkārt ir izteicies, ka viņu neinteresējot atgriešanās ringā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu