FOTO Miks Ozoliņš iemūžina, kā ved uz randiņiem latvju daiļavas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ilva Skreba

Amerikā dzīvojošais režisors, autors un raidījumu veidotājs Miks Ozoliņš šogad viesojas Latvijā, lai uzņemtu moto ceļošanas raidījumu "50 dolāru randiņš", kurā viņš apceļo Latviju un iepazīstas ar vietējām piedzīvojumu meklētājām.

Katrā sērijā Miks tiekas ar kādu daiļā dzimuma pārstāvi, kura viņam atrāda savu dzimto vai labi pazīstamo pilsētu. Abiem kopā ir jāizdomā, kā, nepārsniedzot 50 dolāru budžetu, aizraujoši pavadīt laiku. Lai arī sērijās iemirdzas romantikas spuldzīte, raidījums vēsta par to, kā dažādās Latvijas vietās var lietderīgi pavadīt laiku, neieguldot pārlieku lielus līdzekļus. Atmosfēriskumu raidījumam piešķir arī tas, ka pārvietošanās notiek uz motocikla.

"Randiņu filmēšana noritēja tā, ka labāk nevarētu vēlēties! Laikapstākļi bija lieliski, viss gāja kā pa sviestu. Ar četrām meitenēm tika sarunāti tālākie randiņi, tāpēc par to, ka ekrānā redzamā savstarpējā ķīmija ir īsta, skatītājam nebūs jāšaubās," par sēriju filmēšanu pastāstīja Ozoliņš.

Miks piebilst: "Virspusēji šis vienkāršais koncepts ir par brīvības sajūtu, ceļošanu un randiņiem, taču mans patiesais mērķis ir ar pozitīvismu un spontānumu iedvesmot cilvēkus iziet no savas komforta zonas, lai izbaudītu dzīvi košāk - vai tas būtu uzaicināt kādu īpašu cilvēku uz randiņu, vai arī, vērojot mūsu piedzīvojumus, doties ceļot, apzinoties, ka nemaz tik daudz naudas tam vienmēr nevajag. Nepieciešama forša kompānija un zināšanas, ko konkrētajā pilsētā var interesantu sadarīt!"

Kopumā raidījums vedīs cauri sešām Latvijas pilsētām, iepazīstinot ar sešām daiļavām. Raidījumu jau no decembra varēs redzēt nākamās paaudzes televīzijā "Go3".

"Apollo.lv" jau vēstīja, ko par gaidāmo šovu teica Ozoliņš: "Esmu vientuļais tēvs, baikeris un režisors, kuram patīk motocikli, beibes un ceļošana. Man patīk apceļot dažādas pilsētas, iepazīties ar vietējām meitenēm, kuras izrāda man savu pilsētu, un mans mērķis randiņā iekļauties 50 dolāru robežās. Kas to lai zina, varbūt es atradīšu īsto un vienīgo?"

Esot dzimtenē, viņš vēlējies satikties ar kādreizējo mīlestību - aktrisi un uzņēmēju Agnesi Zeltiņu, taču Zeltiņa tikšanos atteikusi.

Ierodoties dzimtenē, "Apollo.lv" vēstīja, ka viņš vēlējies satikt savu kādreizējo mīlestību Agnesi Zeltiņu, taču aktrise tikšanos atteikusi. Izdevums "Privātā Dzīve" vēstīja, ka viņš savā grāmatā "1001 guru" par kādreizējo mīļoto izteicies ne visai glaimojoši.

Miks grāmatā pauda savu nostāju par Agneses lielajiem dzīves lēmumiem. "Mums bija 12 gadu starpība, un viņai jau bija divi bērni – katrs no sava vīrieša. Es atzīstu, ka nepieņēmu un nepiedevu faktu, ka Agnese šķiroties apmaiņā pret investīciju jaunā dzīvoklī iemainīja savas tiesības uz jaunāko dēlu sievasmātei.

Foto: Mika Ozoliņa šovs "50 dolāru randiņš"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu