Pugačova raud Gorbačova dēļ un netieši kritizē Putina varas režīmu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krievijas populārās mūzikas leģenda Alla Pugačova.
Krievijas populārās mūzikas leģenda Alla Pugačova. Foto: magicinfoto/Shutterstock

Krievijas populārās mūzikas leģenda Alla Pugačova komentējusi pēdējā padomju līdera Mihaila Gorbačova aiziešanu mūžībā un slēpti kritizējusi Krievijas esošo varu. 

Pugačova sestdien, 3. septembrī, apmeklēja atvadu ceremoniju Maskavā Padomju nama Kolonnu zālē, bet svētdien sociālajā tīklā atzina "Instagram", ka "sen tā nav raudājusi".

"Aizgājis LAIKMETS, kurā mēs ieguvām brīvību, pārstājām visai pasaulei būt "Ļaunuma Impērija" un pazuda bailes par savu bērnu nākotni," ierakstījusi māksliniece, piebilstot, ka pēdējais padomju līderis "noraidīja vardarbību kā politikas un personīgās varas noturēšanas veidu".

Politiķi var pieļaut kļūdas, bet galvenais, "lai viņi nebūtu nāvīgi visai cilvēcei".

"Kaut kur pazudusi cilvēkmīlestība un cēlsirdība. Pazudusi prasme iziet uz kompromisu," raksta Pugačova, norādot, ka cilvēki joprojām sapņo "dzīvot bez trauksmes par savu bērnu nākotni", kā arī aicinot meklēt kompromisus kopā.

Pēc Krievijas 24. februāra iebrukuma Ukrainā Pugačova ar vīru Maksimu Galkinu un bērniem aizbrauca no Krievijas. 27. augustā kļuva zināms, ka viņa Krievijā atgriezusies.

Pēc Pugačovas teiktā, Maskavā viņa atgriezusies, lai "ieviestu kārtību savā galvā, jūsu galvā".

"Apollo.lv" jau ziņoja, ka par primadonnas atgriešanos Krievijā liecināja viņas drauga un iecienītā modes dizainera Igora Guļajeva publiskotie kadri sociālajos tīklos - tajos Pugačova bija redzama izkāpjot no automašīnas.

Arī Allas un Maksima Galkina bērni - Liza un Garijs atgriezās Krievijā, lai uzsāktu skolas gaitas. Pirmo skolas dienu "Instagram" atrādīja Maksims Galkins, kurš pats šobrīd aizvada koncerttūri pa visu pasauli. "Alla šodien pavadīja bērnus uz skolu," pie kadriem, kur redzami abu dvīņi, "Instagram" 1. septembrī vēstīja Galkins. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu