Kriss Roks atteicies vadīt 2023. gada "Oskara" ceremoniju Smita pļaukas dēļ (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Greg Jannacone/ Shutterstock

Komiķis Kriss Roks atteicies no piedāvājuma vadīt "Oskara" ceremoniju 2023. gadā pēc incidenta ar aktieri Vilu Smitu, vēsta "The Hollywood Reporter".

Kriss Roks līdz šim vadījis trīs "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonijas 2005., 2016. un 2022. gadā. No piedāvājuma to vadīt arī 2023. gadā viņš atteicies, un tam par iemeslu ir Smita sitiens pa Krisa Roka vaigu.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka "Oskara" ceremonijā komiķis Kriss Roks neveikli pajokoja par Smita sievas Džadas Pinketas-Smitas skūto galvu, neapzinoties, ka aktrisei ir reta slimība, kuras dēļ izkrīt mati.

Pēc mirkļa saniknotais Smits metās uz skatuves un iecirta komiķim pamatīgu pļauku, pēc kā sekoja arī verbāls uzbrukums: "Neiedrošinies izrunāt manas sievas vārdu ar savu izp***o muti!"

Tikai pēc vairākiem mēnešiem Vils Smits savā "YouTube" kanālā publicēja gandrīz sešu minūšu garu videoklipu un atvainojās Krisam Rokam par to, ka martā uz "Oskara" balvas skatuves viņam iesita. 

"Es sazinājos ar Krisu un viņš vēl nav gatavs runāt, un, kad būs gatavs, viņš sazināsies," savā runā atklāja Smits. Vēlāk arī Roks sniedza līdz šim atklātāko komentāru kādā no uzstāšanās reizēm šovā "PNC Bank Arts Center" Holmdelā, Ņūdžersijā: "Ikviens, kurš saka, ka vārdi sāp, nekad nav saņēmis sitienu pa seju. Es neesmu upuris. Jā, tas sāpēja, bet es to visu aizmirsu un nākamajā dienā devos uz darbu".

Iepriekš vēstīts arī tas, ka Pinketai Smitai ir alopēcija, kuras dēļ viņai ir izkrituši mati.

Kopš skandāla Smitam uz desmit gadiem ir liegta iespēja piedalīties Oskara balvu pasniegšanas ceremonijā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu