FOTO Drifta zvaigzne Ketija Birzule uzmirdz pikantā fotosesijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Jutekliskā fotosesijā žurnāla "9vīri" jaunākajā numurā uzmirdzējusi bijusī olimpiskā burātāja, tagad drifta meistare Ketija Birzule. Viņa intervijā atklāj arī to, ka par jauno aizraušanos pateicas savam vīram, kurš ir arī galvenais mašīnas būvētājs.

Ketijas Birzules vārds plašākai publikai izskanēja saistībā ar 2016. gada Rio olimpiskajām spēlēm. Birzulei tolaik bija 17 gadi, kad viņa pārstāvēja Latviju kā Latvijas izlases burātāja.

Drīz vien pēc olimpiādes viņa savai vindsērfinga karjerai pielika punktu un atrada sev jaunu sportisko aizraušanos – sēdās pie sacīkšu auto stūres un nu jau trešo gadu piedalās drifta mačos.

"Kad bija pagājusi Rio olimpiāde un sasniegts 18 gadu vecums, nācās domāt, ko darīt tālāk – uz vecāku rēķina turpināt trenēties vai arī pašai sākt pelnīt naudu. Un tad kaut kā dzīves prioritātes sakārtojās," viņa intervijā stāsta.

Iepazinos ar savu nu jau tagadējo vīru, kuram ļoti patīk automašīnas, un viņš tad arī mani iesaistīja autosportā. Vīrs arī ir galvenais manas mašīnas būvētājs,"

intervijā "9vīri" pauž Ketija, kas Latvijā esot vienīgā meitene  driftā – tātad, protams, sacensībās startē kopā ar puišiem.

Ketija ir arī jaunā māmiņa, šogad viņas meitai Reičelai apritēja pirmais dzīves gads.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ketija Birzule (@kbirzule)

2017. gadā toreizējā Latvijas olimpiskā burātāja Ketija Birzule Francijā izcīnīja bronzas medaļu pasaules čempionātā (PČ) vindsērfingā "Techno293" klasē. Savukārt 2016. gadā Birzule debitēja olimpiskajās spēlēs, Riodežaneiro notikušajās sacensībās olimpiskajā vindsērfinga klasē RS:X ieņemot 24.vietu.

"9vīri" "Instagram" profilā publiskota daļa no jutekliskās fotosesijas bildēm.

Visu interviju ar Ketiju lasiet žurnālā "9vīri"!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu