"Mani draugi ir piedzīvojuši mani visādu." Linda Mūrniece izrotājusi ķermeni par godu draugiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ linda_murniece

Uzņēmēja un bijusī politiķe Linda Mūrniece tikusi pie jauna tetovējuma. Lindas rokas, kājas un citas ķermeņa vietas klāj diezgan ievērojams skaits tetovējumu. Tiem visiem ir īpaša nozīme, ar jaunākā tetovējuma stāstu viņa iepazīstina, plašāk rakstot "Facebook".

"​Šis ir mans pirmais krāsainais tetovējums. Sarkana magone. Veltījums maniem draugiem, kuri līdz ar bērniem, gadiem ejot, kļuvuši par manu ģimeni. "Draugi ir ģimene, kuru paši izvēlamies." Šim teicienam piekrītu no sirds.

Mani draugi ir piedzīvojuši mani visādu. Augstos amatos un bez darba, laimīgu un izmisušu, dusmīgu un skarbu. Piecietuši, ka esmu aizņemta, un priecājušies kopā ar mani par veiksmēm. Katrs no viņiem manā dzīvē ir ļoti svarīgs. Lepojos, ka man izdodas savus draugus saglabāt desmitiem gadu," emocionāla ir Mūrniece.

Šis ir pirmais krāsainais tetovējums, kas rotā viņas ķermeni, – skaista magone uz augšdelma. Viņa skaidro, kāpēc magone: "Tā mani sauc viena no manām tuvākajām draudzenēm. Nu jau gandrīz trīsdesmit gadus. Magonīte. Nav mani ļoti raksturojošs vārds, vai ne? Bet es uz to atsaucos, kad viņa pasauc. Tagad magone ir uz manas rokas kā pateicība maniem draugiem par to, ka viņi ir."

Mūrniece jau ilgus gadus ir uztic savu ķermeņa izrotāšanu tetovēšanas meistaram Jānim Svaram, arī jaunais tetovējums tapis pie Jāņa. 

"Apollo.lv" jau iepriekš vēstīja, ka Lindas ķermeni rotā arī kopīgs tetovējums ar bijušo vīru, bērnu tēvu. "Vai es nožēloju? Nē, tā ir mana dzīve, neko es no tās negrasos izdzēst vai aizkrāsot," teica Linda.

Iepriekš vēstīts arī tas, ka uzņēmēja septiņstāvu viesnīcu Vecrīgā ir nomainījusi pret "mazu namiņu ar sirdi", tā par jauno īpašumu izteicās uzņēmēja. Pavisam nesen viņa atklāja, ka pamet saimniekošanu Vecrīgas viesnīcā "Hotel Roma" un tās nākotne vēl nav zināma.

Šajā vasarā viņa iepazīstināja arī ar savu jauno sirdsāķīti - Edgaru. "Šobrīd man beidzot ir kāds, kurš nemēģina ievākties pie manis. Nemēģina aizņemties mašīnu, jo viņam pašam tāda ir. Es nekautrējos runāt par to, lai arī citas sievietes zina, ka arī tā var notikt. Tā ir realitāte. Tevi var meklēt savtīgu iemeslu dēļ. Ja tu pamanies noticēt un uzticēties, tad tā ir vilšanās," dalās uzņēmēja.

Bijusī iekšlietu ministre jau iepriekš sacīja, ka beidzot ir tā sajūta, ka Edgars ir īstais vīrietis:

"Man ir pietiekami daudz gadu, lai es saprastu - kādam cilvēkam ir jābūt pēdējam un uz visu mūžu. Es ļoti priecājos, ka šī sajūta man ir.

Man ir pārliecība, ka man blakus ir vīrietis, kurš par mani rūpējas, kura klātbūtnē es jūtos droši." Mūrniece savas dzīves laikā ir precējusies un šķīrusies trīs reizes.

Pēdējās laulības pērnā gada novembrī Mūrniece slēdza ar liepājnieku Agri Freibergu, bet īsi pēc tam izšķīrās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu