Itālijā gaidāmais cīņu šovs ar latvieša Madara Bertholda Fleminas līdzdalību izpārdots diennakts laikā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Madars Bertholds Fleminas
Madars Bertholds Fleminas Foto: Dolly Clew/ Cage Warriors

Oktobrī gaidāmā "Cage Warriors 144" cīņu šova biļetes izpārdotas nepilnas diennakts laikā, vēsta "Cage Warriors" organizācija.

7. oktobrī Itālijas galvaspilsētā Romā norisināsies "Cage Warriors 144" cīņu šovs. Šī spēcīgajai Eiropas MMA organizācijai būs debija Itālijā. Minētajā cīņu šovā oktagonā dosies vairāki vietējās publikas mīluļi un par 61,2 kilogramu svara kategorijas titulu cīnīsies itālis Mišels Martigoni.

Vietējās publikas interese bijusi tik augsta, ka biļetes uz to izpārdotas nepilnas diennakts laikā. Tiesa, "Cage Warriors" savā mājas lapā vēsta, ka centīsies atrast veidus, kā arēnā ielaist vēl vairāk apmeklētāju.

"Iekarot" Itāliju dosies arī latviešu cīkstonis Madars Bertholds Fleminas, kuram pretim stāsies bijušais UFC cīkstonis Karlo Petresoli. Fleminas jūlijā ar otrā raunda tehnisko nokautu uzveica Džesiju Urholinu, kurš pirms cīņas tika uzskatīts par šī dueļa absolūtu favorītu.

Pats Fleminas, atbildot uz jautājumu par nākamo pretinieku, norādīja, ka Petresoli viņam varētu būt pat parocīgās pretinieks: "Soms, manuprāt, bija daudz labāks parterī. Šim [Petresoli] savukārt stiprā puse ir cīņa stājā."

Fleminas gaidāmajā cīņā centīsies izcīnīt trešo uzvaru pēc kārtas. Divas secīgas uzvaras šobrīd ir arī Petresoli kontā, kurš savas karjeras laikā aizvadīja trīs cīņas UFC, zaudējot divas no tām. Pēc atvadīšanās no UFC Petresoli pievienojās citam MMA flagmanim "Bellator", bet arī tur viņam darba attiecības tika uzteiktas jau pēc viena zaudējuma. Minētās divas uzvaras pēc kārtas Petresoli ir iekrājis zemāka līmeņa MMA organizācijās.

Cīņas sporta datubāze "Sherdog" vēsta, ka Fleminas šobrīd Lielbritānijas/Īrijas reģiona 77 kilogramu divīzijas rangā ieņem 11. vietu no 167 cīkstoņiem. Latvieša nesenās cīņas pretinieks Urholins šajā rangā ieņem 3. vietu.

Savas profesionālās MMA karjeras laikā latviešu cīkstonis ir izcīnījis 10 uzvaras, piedzīvojot trīs zaudējumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu