Velkot mugurā meitas gatavotus īstopus, tētis izpelnas interneta lietotāju sajūsmu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Emīlijas tētis parāda uzņēmuma produkciju.
Emīlijas tētis parāda uzņēmuma produkciju. Foto: lovebeav/ Instagram

Kāds tētis Amerikas Savienotajās Valstīs (ASV) atbalsta savas meitas uzņēmumu, velkot mugurā viņas produkciju - tamborētus īstopus -, tā izpelnoties interneta lietotāju sajūsmu, vēsta "Bright Side".

Džefa meita Emīlija 2015. gadā izveidoja savu apģērbu uzņēmumu. Viņas aizraušanās ir tamborēšana, tādēļ jauniete nolēma savu hobiju pārvērst peļņas avotā. Tomēr līdz 2021. gadam nelielais uzņēmums nebija īpaši veiksmīgs. Viss mainījās, kad tētis sāka iesaistīties meitas uzņēmumā.

Džefs labprāt velk mugurā visu, ko meita uztaborē, un lepni demonstrē apģērbu kameras priekšā.

"Tētis nekad nav vilcinājies man palīdzēt," saka jaunā uzņēmēja. "Viņš vienmēr ir bijis liels manis un mana darba atbalstītājs."

Pirmā Emīlijas apģērbu modele bija mamma. Kad jaunā sieviete pamanīja, ka cilvēkiem patīk šādi video, viņa uzaicināja piedalīties apģērbu demonstrēšanā arī tēti. "Interneta lietotāji bija sajūsmā, un katru reizi, kad iesaistu savus vecākus, es zināju, ka tas, ka visa ģimene kopā valkā īstopus, ir kaut kas īpašs," saka Emīlija. 

Viņas uzņēmums ir kļuvis tik veiksmīgs, ka sieviete ir pametusi savu iepriekšējo darbu un šobrīd visu savu laiku velta uzņēmuma attīstībai.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu