VIDEO ⟩ Pensionāre sēņojot apmaldās un atsakās iziet no meža Egļupes ciematā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Grusho Anna/Shutterstock

Kāda 80 gadus veca sieviete bija devusies sēņot Siguldas pusē, tomēr apmaldījās un mežā pavadīja apmēram 24 stundas. Pensionāre centās izvairīties no likumsargiem un ceļu mājup atrast pati, norāda raidījums "Degpunktā".

Sieviete mežā Egļupes ciematā bija devusies meža biezoknī ap pusdienas laiku, un dažas stundas vēlāk Valentīnas dēls ziņoja likumsargiem par viņas pazušanu.

80 gadus vecās sievietes meklēšana tika uzsākta Rietumu ielā, pie zaļās laipiņas, kas ved uz meža biezokni. Pensionāres radinieki norāda, ka tieši šeit Valentīna dodas sēņot.  

Pensionāre naktī bija redzējusi gaismas signālus un dzirdējusi balsis skaļrunī. Operatīvo dienestu darbinieki norādīja, kā ātrāk izkļūt no biezokņa, tomēr sieviete gāja uz pretējo pusi. Valentīnai trokšņi nepatīkot. 

"Viņai telefons bija ieslēgts, zvanījām. Viņa arī komunicēja un teica, ka dzird skaņas un cilvēkus. Teica, ka ir bail un tāpēc nenāks ārā," norāda policijas pārstāvis.  

Valentīna nogāja tālu ceļu, lai apietu apkārt operatīvo dienestu brigādēm un nonāktu līdz šosejai. Sieviete tika atrasta ap plkst. 11.30, pastaigājoties gar šosejas malu, netālu no bijušā restorāna "Sēnīte". 

Pensionāre mežā bija pavadījusi visu nakti, tādēļ mediķi pārbaudīja viņas veselības stāvokli un nogādāja ārstniecības iestādē, lai veiktu papildu izmeklējumus.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu