Dziedātājs Mārtiņš Kanters ar sievu noslēdzis laulības līgumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātājs Mārtiņš Ruskis pirms pieciem gadiem apprecējās ar politoloģijas studenti Žaneti Dinsbergu, un abi pieņēma Žanetes dzimtas uzvārdu Kanters. Tagad viņi noslēguši laulāto mantisko attiecību līgumu.

Kanteri vienojušies par visas mantas šķirtību. "Jā! Tā ir," žurnālam "Kas Jauns" apstiprina Mārtiņš, liekot nojaust, ka tāda nepieciešamība bijusi biznesa dēļ.

Un, ja citi noslēdz līgumu par laulāto mantiskajām attiecībām ar domu, ka laulības izbeigšanas iespējamā gadījumā tas atvieglos šķiršanās procesu un nenāksies lauzt šķēpus mantas dalīšanā, tad Kanters uzsver:

"Mēs pat tādu domu neesam pieļāvuši! Mēs negrasāmies šķirties."

Dziedātājs 2018. gada 13. janvārī kļuva par tēvu savam pirmdzimtajam. Pāris dēlam deva vārdu Sebastians. 

"Apollo.lv" jau iepriekš vēstīja, ka Mārtiņš un Žanete iepazinās sociālajā tīklā "Facebook", kur dziedātājs nosūtīja Žanetei vēstuli un nemaz nav bēdājies, ka sieviete nav pat zinājusi, kas viņš tāds ir. Pēc nepilnu divu gadu ilgas draudzības, pāris apprecējās un pēc kāzām pārgāja Žanetes dzimtas uzvārdā - Kanters.

2021. gadā mūziķis paziņoja, ka nolēmis mainīt skatuves vārdu un turpmāk klausītājiem būs pazīstams ar vārdu Mārtiņš Kanters.

Vairāk lasi izdevuma "Kas Jauns" 13. septembra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu