Laima Vaikule atklāti par savu veselību: Lūdziet dievu par mani! (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ laima_vaikule_official

Dziedātāja Laima Vaikule neslēpj, ka uzstāšanās Daugavas stadionā, maestro Raimonda Paula daiļradei veltītajā "Latvijas mūzikas lielkoncertā" viņai esot pēdējā Latvijā šajā gadā, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Vaicāta, vai rudeni pavadīs dzimtenē vai atgriezīsies Amerikā, Laima atbild: "Vēl nezinu. Man vēl paredzēti daži koncerti ārpus Latvijas." Laima neslēpj, ka, tuvojoties rudenim, ir īpaši piesardzīga, lai nesaķertu kādu vīrusu: "Cenšos turēties tālāk no cilvēkiem. No lielas sabiedrības. Ievēroju divu metru distanci.

Es ticu ārstiem un daru to, ko dakteris man saka.

Daudz dzeru ūdeni, esmu trīs reizes vakcinēta un vienreiz izslimojusi. Ja vajadzēs, vakcinēšos vēlreiz. Ja ārsts teiks, ka tas jādara, tad vienkārši ir jādara. Kaut vai tādēļ, lai mediķiem būtu vieglāk šajā laikā."

Uz jautājumu, kāds šobrīd ir viņas veselības stāvoklis, Vaikule ir atklāta: "Tā vietā, lai kaut ko teiktu, labāk vienkārši sacīšu tā:

lūdziet dievu par mani! Es būšu laimīga. Teikšu paldies, jo es arī par visiem jums lūdzos."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka par Vaikules veselību tiek mēļots jau labu laiku. Gandrīz pusgadu viņa ar dzīvesbiedru Andreju Latkovski pavadīja ASV pilsētā Beverlihilsā, bet vasarā atgriezās dzimtenē.

Par dziedātājas ilgo prombūtni klīda runas, ka tas saistīts ar viņas veselību. Lai gan Vaikule par veselību runāja izvairīgi, vien pasakot: "Man ir pašai savs karš, ar kuru jātiek galā", vasarā viņa baumotājiem atbildēja: "Ij neceriet! Sports, svaigs gaiss, un jau no 16.jūlija atsākas mēģinājumi ar grupu. Tā ir man atbilde tiem, kas baumo par manu veselību."

Vaikule iepriekš ir cīnījās ar ļaundabīgu audzēju - 1991. gadā amerikāņu ārsti viņai konstatēja krūts vēzi.

Vēl pavisam nesen - jūnija sākumā arī dziedātājas pārstāve noliedza Vaikules veselības stāvokļa pasliktināšanos, bet nu Vaikule liek noprast, ka viss nav tā, kā gribētos. 

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 13. septembra numurā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu