"Mums vēl ir dažas sacīkstes." Šūmahera F-1 nākotni apvij arvien lielāks šaubu mākonis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Miks Šūmahers
Miks Šūmahers Foto: SIPA/Scanpix

"Ferrari" Pirmās formulas (F-1) komandas boss Matia Binoto sarunā ar "Sky Sports" norādīja, ka drīzumā tikšot pieņemts lēmums par Šūmahera nākotni autosporta virsotnē.

"Haas" vienība, kuru šobrīd pārstāv Šūmahers, startē ar "Ferrari" dzinējiem savos bolīdos. Jau iepriekš "Ferrari" vadībai ir bijusi teikšana par savu klientu komandu vienu no divām pilotu vietām.

Lai gan iepriekš izskanēja informācija, ka "Ferrari" pārtrauks saistības ar Miku Šūmaheru, Binoto norādījis, ka viņš ar "Haas" bosu Gunteru Štaineru drīzumā pārrunās jaunā vācieša nākotni ASV bāzētajā komandā.

"Šī Mikam bija vēl viena neveiksmīga nedēļas nogale. Viņam bija problēmas ar mašīnu, līdz ar to viņš pirms kvalifikācijas trasē nepavadīja sevišķi daudz laika. Tāpēc viņam sacīkstes bija jāsāk no beigām. Mums vēl ir dažas sacīkstes. Tad mēs ar "Haas" apsēdīsimies pie sarunu galda un, cerams, atradīsim labāko risinājumu viņa turpmākajai karjerai," sacīja Binoto.

Jau iepriekš ārzemju medijos izskanēja runas par Antoni Džiovinaci potenciālo pievienošanos "Haas" vienībai. Tagad ārzemju medijos "Haas" otrās vietas sāgā ir iesaistīts vēl viens uzvārds - "Aston Martin" rezerves pilots Niko Hulkenbergs. Tāpat "gaisā karājas" arī fanu mīluļa Daniela Rikjardo nākotne F-1.

Pats "Haas" priekšnieks Gunters Štainers arī nesen ne pārāk optimistiski izteicās par Šūmahera nākotni viņa vadītajā komandā.

"Mēs domājam par labāko scenāriju komandas tālākai attīstībai. Vai mēs runājam tikai par tehnisko, vai arī braukšanas elementu? Ja godīgi, es nezinu, vai Miks paliks. Viņš demonstrēja labu sniegumu Kanādā, Anglijā un Austrijā, bet viņam trūkst konsekventi laba snieguma. Mēs šajā jautājumā nesteidzamies un Mikam vēl ir iespējas sevi apliecināt," izteicās Štainers.

Miks Šūmahers šobrīd ar 12 izcīnītajiem punktiem ieņem 15. vietu šā gada pilotu čempionātā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu