Stilīgā Sipeniece. Pēc kādiem kritērijiem viņa veido savu stilu?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ baiba.sipeniecegavare

Humoriste un pasākumu vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare vienmēr bijusi pamanāma ne tikai ar savu personību, bet arī ar to, kā iznes savu tēlu. Viņa žurnālam "Kas Jauns" atklāja, pēc kādiem kritērijiem izvēlas veidot savu stilu.

"Man nepiestāv glancētas lietas. Tāpat man arī nepiestāv lietas, kas ir modē. Man jāmeklē savs ceļš modes pasaulē," atzīst viņa.

Sipeniece-Gavare neslēpj gandarījumu, ka ir pazīstama ar vairākiem Latvijā zināmiem modes un rotu māksliniekiem, kuru apģērbus un rotas viņa valkājot ar prieku un lepnumu.

"Man nav jāiet uz veikaliem, lai skatītos, kas aktuāls to plauktos, jo varu uztaisīt tērpus, kas man der, piestāv un atbilst konkrētajam notikumam," viņa stāsta.

Sipeniece-Gavare atzina, ka vienīgais, ar ko no savas garderobes var dalīties ar savām meitām, ir apavi, jo viņām ir viens kurpju izmērs. "Ir vienas kurpes, ar kurām tīk staigāt mums visām trim, un tās ir noliktas mums visām pieejamā vietā," pastāsta humoriste.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baiba Sipeniece-Gavare (@baiba.sipeniecegavare)

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka nu arī TV ekrānos būs iespēja noskatīties Baibas Sipenieces-Gavares stāvizrādi "Vienreiz jau var", kurā pazīstamā ētera personība caur humora prizmu aplūko dažādas piedzīvotas situācijas.

Nākamās paaudzes televīzijā Go3 stāvizrāde "Vienreiz jau var" būs pieejama no 31. augusta, taču jau šobrīd var noskatīties citu humora raidījumu ar viņas dalību – "Comedy Latvia" organizēto pasākumu "Baibas cepiens", kurā Latvijas vadošie komiķi apmainās asprātībām ar Baibu Sipenieci-Gavari, reperi Ozolu un influenceri Roju Rodžeru. Kanāla TV3 ēterā stāvizrādi varēs redzēt 2023. gadā.

Vairāk lasi izdevuma "Kas Jauns" 13. septembra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu