"Tas ir tāds sava veida draudzības tilts." Maksims Galkins iekaros ASV

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ maxgalkinru

Krievu komiķis, šovmenis un TV raidījumu vadītājs atklāj, ka 2023. gada martā dosies tūrē pa ASV, viņš paziņoja "Instagram".

"Iespējams, es būšu pirmais mākslinieks, kurš sniegs koncertus Sanktpēterburgā, un tas ir tāds sava veida draudzības tilts uz Amerikas Savienotajām Valstīm," sacīja mākslinieks.

Maksims paskaidroja, ka viņš uzrunāts ar lūgumu uzstāties tajās Amerikas pilsētās, kurās iepriekš nav bijis. Lielajā ASV tūrē tiek pieteiktas tādas pilsētas kā Hjūstona, Dalasa, Filadelfija, Bostona, Ņujorka, Denvera, Maiami, Sietla, Losandželosa un citas.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka augusta beigās Alla Pugačova atgriezās Krievijā pēc skaisti pavadītas vasaras Jūrmalā, Latvijā. 1. septembrī dziedātāja sniedza īsu komentāru Krievijas žurnālistiem par atgriešanos dzimtenē, paužot kaujiniecisku nostāju. 

Pēc intervijas viņa sociālajos tīklos deva mājienus propagandas televīzijas raidījumu vadītājam Vladimiram Solovjovam, kurš ne reizi vien neganti izteicies par viņas ģimeni.

Atgādinām arī to, ka pēc tam, kad Krievija sāka karu pret Ukrainu, Galkins pameta Krieviju un kļuva par vienu no nedaudzajām Krievijas izklaides industrijas zvaigznēm, kas stingri iestājās pret Krievijas agresīvo politiku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu