"Esmu brīva un nevienam nepiederu." Magone Šutoviene komentē Venta uzrīkoto greizsirdības scēnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

​Realitātes seriāla "Slavenības. Bez filtra" varones Magones Šutovienes dzīvē kaislību netrūkst. Brīdī, kad šķiet, attiecības ar dēla Raimonda tēti Ventu Vītolu sāk uzlaboties, un vecāki dēla jauno sākumu skolā nolēmuši atzīmēt, izturoties kā saticīga ģimene, Venta garastāvokli sabojā Magones bijušā Žaņa atblāzma.

Saticība valdīja līdz brīdim, kad Ventis ieradās "Avotiņu" sētā un ieraudzīja lauka malā telti, kur uz laiku bija izmitināts cits Magones bijušais – bēdīgi slavenais Žanis. Viņš jautāja: "Kas tas par vigvamu?" 

Magone steidza paskaidrot, ka vasarā tur mitinājies Žanis: "Mums tur tiesas un viss kaut kas, mājā nedrīkst dzīvot, un es arī negribēju, lai kaut kādas morāles uzskaitījumi jāklausās, tad nu pa brīvlaiku viņš šeit dzīvoja."

Ventis savu sašutumu noslēpt neprata. Lai gan pats teica, ka viņam ir vienalga, tomēr aizkaitinājums bija jūtams. Magone bija saimnieciska un piedāvāja kūku, taču Ventis atteicās. Uzlabot Venta garastāvokli mēģināja arī Magones draudzene Daina, taču Ventis bija ietiepies. "Liekat man mieru, es tak negribu to kūku," viņš atcirta. 

Magone aizkadrā teica: "It kā viss bija kruta, un tad lūpa gara." Viņa teic, ka, iespējams, pie vainas greizsirdība: "Es gan tagad esmu brīva, nevienam nepiederu. Kaut desmit tādas teltis pie manas mājas būtu, kāda kuram atšķirība, kas manā mājā notiek."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka šī vasara Magonei bijusi ražena. Viņa uzlabojusi attiecības ar Venti, un kādu brīdi arī Žanis parādījies viņas dzīvē. Magone ieminējās, ka ar gadiem tomēr kļūst gudrāka un neņem pirmo pretimnācēju.

Viņa stāstīja, ka prasības pret stipro dzimumu pēdējo gadu laikā esot manāmi augušas: "Šobrīd neko nemeklēju.

Esmu noskatījusi vienu sirsniņu, un man šķiet, ka tas ir abpusēji, bet nu redzēs, kā man ies." Viņa gan neatklāja, par kuru no vīriešiem runā.

Viņa gan piebilst, ka jānokārto vecās lietas, lai varētu sapņot par jaunām."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka vasarā Magone metusies jaunā izaicinājumā un nu sevi piesaka arī kā pasākumu vadītāju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu