FOTO un VIDEO ⟩ Zelenskis apmeklē atbrīvoto Izjumu, kur tiek pacelts Ukrainas karogs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis apmeklē no Krievijas karaspēka nupat atbrīvoto Harkivas apgabala Izjumu.
Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis apmeklē no Krievijas karaspēka nupat atbrīvoto Harkivas apgabala Izjumu. Foto: AFP/SCANPIX

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis trešdien, 14. septembrī, ieradies no okupantiem nupat atbrīvotajā Harkivas apgabalā Izjumā un piedalījies Ukrainas karoga pacelšanas ceremonijā, informē prezidenta preses sekretārs Serhijs Nikiforovs.

Zelenskis Izjumā "piedalījās Ukrainas valsts karoga pacelšanas ceremonijā, kā arī apsveica karavīrus atbrīvotājus", ziņu aģentūrai "Ukrinform" apliecināja Nikiforovs.

Foto: Ukrainas prezidents Volodmirs Zelenskis apmeklē atbrīvoto Izjumu

Izjumā svinībās par godu Ukrainas karoga pacelšanai piedalījās arī aizsardzības ministra vietniece Hanna Maļara, Ukrainas Bruņoto spēku un citu drošības struktūru pārstāvji, kas pirms dažām dienām piedalījās pilsētas atbrīvošanā no krievu iebrucējiem, sociālajā tīklā "Facebook" pavēstīja Sičeslavas 25. atsevišķā gaisa desanta brigāde.

Video: Izjumā tiek pacelts Ukrainas karogs

"Svinību pasākuma sākumā klātesošie ar klusuma brīdi pagodināja kritušo aizstāvju piemiņu, tad Ukrainas prezidents pateicās karavīriem par atbrīvotajām Ukrainas zemēm un svinīgā gaisotnē virs Izjumas pilsētas padomes tika pacelts Ukrainas karogs.

Izjuma - tā ir Ukraina," teikts brigādes ierakstā "Facebook".

Ukrainas armija pretuzbrukuma gaitā Harkivas apgabalā līdz 13. septembrim atbrīvoti vairāk nekā 300 apdzīvoto vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu