Magone piedzīvo atkārtotu fiasko pie stūres, šoreiz ietriecas kartinga trases barjerā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

"Slavenības bez filtra" zvaigzne Magone Šutoviene un auto ir divas nesavienojamas lietas – šoreiz misēklis notiek kartingu trasē, kur dzejniece nenovalda stūri un ietriecas barjerā.

"Stabā ieskriesim visi kopā", braucot uz kartinga trasi nosmējās Vents, un galu galā viņa vārdi piepildījās, jo atgadījās kārtējais misēklis. Klausoties pamācību, Magone jautāja kartinga trases darbiniekiem, kas ir sliktākais, kas var atgadīties. Viņi atbildēja: "Riepas." Pieminētajās riepās Magone vēlāk iebrauca, nesavaldot stūri. 

Ventis bija romantisks, zinot Magones starpgadījumus, viņš bērna mammai uzdāvināja ķiveri. "Redzot viņas piedzīvojumus ar rolleru jeb slaveno fiasko, nolēmu ar nelielu humora piesitienu ķiveri uzdāvināt Magonei," stāstīja Vents.

"Magone pie stūres vispār ir divas nesavienojamas lietas. Man ir Venta kaska, tas jau vien daudz dod," sajūsmā par braucienu ir Magone.

Foto: Ekrānuzņēmums

Tiesa, adrenalīns, kas gūts no izbrauciena, bijis milzīgs – Magone krita tādā azartā, ka bija gatava doties trasē vēl un vēl. "Man azarts piemetās, pat prom negribas, pirmie desmit apļi bailīgi, pēc tam baigi forši bija."

"Nu kāda problēma, Magone iebrauc stabā, apgāž visu pieminekli, tagad iebrauc riepās," Magone prot par sevi pasmieties nebēdājot.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka šis nav pirmais misēklis ar spēkratiem. Magone jaunajā "Slavenības. Bez filtra" sezonā iebrauca ar vērienu. Mācoties braukt ar motorolleru, tas beidzās nesekmīgi. Brauciens ilga vien pāris sekundes, jo Magone, nespējot savaldīt spēkratu, iebrauca stabā.

@brivdienas.tv Magone iebrauc jaunajā "Slavenības.Bez filtra" sezonā 🛵 Brauciet lēnām un prātīgi. #slavenībasbezfiltra #magoneburka #stv #fail #ohno #behindthescenes #aizkadri #accident #tvshow #realityshow ♬ Oh No - Kreepa

Braucamais tika salauzts un bija jānogādā servisā. Magone iesaistīja palīgus, lai situāciju labotu.

Uz kartinga trasi Magone bija ieradusies ar dēlu Raimondu un viņa tēti Ventu. Šķiet, abi salīguši mieru pēc septembra sākumā piedzīvotās Venta greizsirdības scēnas. "Apollo.lv" jau vēstīja, ka vecāki dēla skolasgada sākumu nolēma atzīmēt, izturoties kā saticīga ģimene, bet Venta garastāvokli pamatīgi sabojāja Magones bijušā Žaņa atblāzma, proti, telts "Avotiņu" sētā, kurā vasarā mitinājās Žanis.

Viņa gan nesaskatīja iemeslu Ventam būt greizsirdīgam un noteica: "Es gan tagad esmu brīva, nevienam nepiederu. Kaut desmit tādas teltis pie manas mājas būtu, kāda kuram atšķirība, kas manā mājā notiek."

Joprojām noris arī attiecību skaidrošanās ar Žani, ar kuru Magone pat tiesājas. Arī iepriekš viņa pauda, ka "jānokārto vecās lietas, lai varētu sapņot par jaunām".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu