FOTO Purvciemā atklāta pirmā automatizētā picērija Rīgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Purvciemā atklāta pirmā automatizētā picērija Rīgā.
Purvciemā atklāta pirmā automatizētā picērija Rīgā. Foto: publicitātes

Septembra vidū atklāta pirmā automatizētā diennakts picērija Rīgā "The Pizza Mood". Tā atrodas Purvciemā un piedāvā septiņus dažādus itāļu picas veidus.

Picērija atrodas Nīcgales ielā 2a, blakus tirdzniecības centram "Minska".

Iespējams iegādāties tradicionālas itāļu picas - "Margherita", "Četru sieru", "Diavola", "Ortolana" -, kā arī citus šī itāļu tradicionālā ēdiena veidus līdzņemšanai.

Foto: Purvciemā atklāta pirmā automatizētā picērija Rīgā

Krāsns maltīti pagatavo trīs minūšu laikā. "Apmaksas brīdī picērijas automāts ievieto izvēlēto picu krāsnī, kas ir radīta tā, lai pagatavotā pica garšotu tieši tikpat izcili kā speciālajā malkas krāsnī ceptā. Kad tā ir gatava, pica tiek ievietota kartona kastē un izsniegta klientam. Viss process kopā aizņem trīs minūtes," norāda automatizētās picērijas "The Pizza Mood" idejas autors un realizētājs Andris Pētersons.

"Lai saglabātu augstāko kvalitāti, mēs picu sagataves nesaldējam, bet uzreiz piegādājam picērijai, kur tās glabājas īpašās aukstuma kamerās.

Vienlaikus rūpīgi ievērojam visus izejvielu derīguma termiņus, kā arī Eiropas Savienības un pārtikas higiēnas prasības," stāsta Pētersons.

Pašlaik klientiem tiek piedāvāti septiņi dažādi tradicionāli itāļu picu veidi, piemēram, klasiskā "Margherita", gardā "Četru sieru", veģetārā "Ortolana" ar grilētiem dārzeņiem, pikantā "Diavola", "Prosciutto e Fungi" sēņu cienītājiem, visu iecienītā "Salami", kā arī pica ar tunci. Līdztekus iespējai baudīt svaigi ceptu, karstu picu, to var nopirkt arī aukstu līdzņemšanai un pagatavot mājās pēc picērijas pavāru sagatavotajām rekomendācijām.

Pirmā šāda veida picērija atrodas pie tirdzniecības centra "Minska" Purvciema mikrorajonā, bet jau drīzumā plānots tādu pašu atvērt arī Jaunajā Teikā un citviet Rīgā. Tuvākajā laikā tiks piedāvāta iespēja lejupielādēt "The Pizza Mood" aplikāciju.

Līdz 30. septembrim visām "The Pizza Mood" picām paredzēta atlaide 25% apmērā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu