"Sajūtas nav neko labas." Raimonds Pauls atklāti par savu veselību (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Maestro Raimonds Pauls pēdējā laikā neapmeklēja pat divus koncertus, kuros iepriekš bija solīta viņa dalība. Pauls izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj detaļas par savu veselību.

"Esmu apslimis. Guļu mājās… Vecums spiež pie grīdas," saka viņš.

Mūziķu aprindās jau paklīdušas runas, ka Paulam esot pamatīgi saniķojusies veselība, viņš arī vairs neko neēdot. Pagājušās nedēļas nogalē sazvanīts, Pauls atzina: "Kaut kā jau pagaidām dzīvošu! Bet… Nu, nevaru tikt uz kājām. Kaut kā īsti nav. Tie gadiņi liek manīt. Velns viņu zina, ko esmu saķēris. Vīrusu vai ko? Visu kaut ko jau te apkārt runā, ka esot vīrusu laiks. Mani pārbaudīja, it kā nebija, bet tāpat sajūtas nav neko labas. Man šķiet, tas mehānisms ir nolietojies.

Ne tik daudz ar sirdi… Ar visu. Gadiņi jau tomēr ir, zin’,"

nosaka Pauls un teic, ka nolēmis piebremzēt ar visām tām skriešanām. "Jūtu, ka vairs nevaru. Kad jāiet uz skatuves, es baidos, – ja ir jākāpj pa kāpnēm vai ir kādi citi šķēršļi, tiem visiem eju ar līkumu!"

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Pauls jau iepriekš pauda, ka nepiedalīsies Latvijas mūzikas lielkoncertā. Viņš "Radio SWH" raidījumā "Ar dziesmu par dzīvi" atklāja, ka zināmā mērā savu darbību uz skatuves vēlētos beigt. Maestro pajokoja, ka jau tā viņa gados līst uz skatuves esot diezgan liela nekaunība.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 20. septembra numurā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu