Kubasovas dārgākais aksesuārs - teju 30 tūkstošus eiro vērta somiņa (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ dianakubasova

Kanāla "STV Pirmā!" šova "Slavenības bez filtra" ballīšu medniece Baiba Klints "Stockmann" jaunās rudens sezonas modes skatē uzrunāja Latvijas slavenības, uzdeva dažādus jautājumus par modi un atklāja daudz jauna. 

Skaistumkaraliene un influencere Diāna Kubasova pastāstīja, ka pati stilīgākā un dārgākā lieta skapī ir kāda ekskluzīva brenda somiņa. "Tādu šobrīd dabūt vairs nav iespējams."

Somiņu otrreizējā tirdzniecībā varētu nodot pat par 20000 līdz 30000 eiro.

Greznās dzīves dēļ Kubasova nonāca dokumentā seriāla "Karmas latvieši", ko veido Baltijas Pētnieciskās žurnālistikas centrs "Re:Baltica", uzmanības lokā. Tika meklētas atbildes par viņas patiesajiem ienākumiem, redzot, cik šiki viņa dzīvo.

Ne vien dārgi vaļasprieki, ceļojumi, bet arī nekustamie īpašumi gan Latvijā, gan Indonēzijā lika uzdot jautājumus. Vai greznajiem īpašumiem nopelnījusi ar kursu vadīšanu vien?

Kubasova izdevumam "Privātā Dzīve" atbildēja, ka tos varējusi atļauties, pateicoties iekrājumiem: "Kopš 15 gadu vecuma strādāju dažādus darbus, un arī iekrājumus esmu veidojusi kopš pusaudzes gadiem. Jau agrā vecumā sāku labi pelnīt, tāpēc varēju atļauties atlikt lielas naudas summas.

Esmu strādājusi par modeli, man ir bijuši skaistumkonkursi, dažādi biznesi. Visu 33 gadus garo mūžu esmu smagi strādājusi! Teikt – ja sieviete labi izskatās, tad viņa neko nedara, ir stereotips."

Pārsteigumu sagāgājusi arī Ella Fūrmane, ko Baiba satika modes skatē. Elīna vien uz pāris dienām bija ieradusies Latvijā. 

Amerikā Ellai esot arī divi modes veikali. Pandēmijā biznesā gājis kā pa viļņiem, bet 2021. gads jau bijis itin veiksmīgs. Ella pastāsta, ka arī latvieši iecienījuši viņas veikalus: "Latvieši pērk. Viņi kaut kādā veidā mani vienmēr atrod." Baiba Elīnai vaicāja, vai var būt stilīgs, netērējot daudz naudas, uzņēmēja un mūziķe teica, ka "noteikti, tikai jābūt redzējumam un sajūtai".

Tā kā dāmas satikās modes skatē, tad sarunas bija arī par modi un stilu. Elīna stāstīja, ka vismaz reizi nedēļā iepērkoties, un, kā izrādās, pēdējā laikā arī pati dizainē apģērbus. 

Ella Latvijā nebija bijusi vairākus gadus, viņa neslēpj prieku par ciemošanos.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Ella dzimtenē neieradās viena, bet kopā ar savu draugu Neidenu. Arī viņš darbojoties izklaides jomā. Ar Neidenu kopā savedusi mīlestība pret mūziku: "Mēs iepazināmies, pateicoties mūsu latviešu draudzenei."

Viņa un Neidens ir pazīstami jau trīs gadus, bet romantiskas attiecības viņus saista divarpus gadu. Latvijā abi pavadīja vien četras dienas. Viņi bija apmetušies greznajā viesnīcā "Grand Hotel Kempinski".

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu