VIDEO Reiniks dalās atmiņās un parāda fināla deju, ar ko uzvarēja šovā "Dejo ar zvaigzni"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ laurisreiniks

Pirms 15 gadiem mūziķis Lauris Reiniks un dejotāja Aleksandra Kurusova plūca uzvaras laurus deju maratona pirmajā sezonā "Dejo ar zvaigzni". Reiniks gremdējas atmiņās par šova laiku un "Instagram" sekotājus iepazīstina ar savu dejotprasmi.

Atminoties 2007. gada februāri, kad TV3 ekrānos startēja deju šovs Dejo ar zvaigzni, Lauris Reiniks saka:

"Tas bija viens no spilgtākajiem mirkļiem manā dzīvē.

Kaut kas pilnīgi jauns, jo nekas tāds nekad vēl televīzijā nebija bijis."

Piedāvājumu piedalīties šovā Lauris saņēmis, kad ar ģimeni un draugiem atpūties Ēģiptē. Šovā viņš satika dzīvespriecīgo Aleksandru Kurusovu, par kuru toreiz dzirdējis pirmo reizi. Jau no pirmā mēģinājuma abi lieliski sapratušies.

Tik daudz laika abi pavadīja kopā gan mēģinājumos, gan ārpus tiem, ka drīz vien sāka mēļot – viņi esot pāris ne tikai šovā, bet arī dzīvē. Dziedātājs gan saglabāja noslēpumainību un uz jautājumiem, kādas īsti ir viņu attiecības, tolaik izdevumam atbildēja sekojoši: "Mēs abi divi – brīvie putneļi – tagad čivinām. Cik tālu aizčivināsim, tad jau redzēs.

Nekad nesaki nekad, tomēr nevajag skriet notikumiem pa priekšu."

Tagad Reiniks saka: "Draudzība ar Sašu ir visvērtīgākais, ko šovā esmu guvis. Tā bija nenormāla slodze. No visiem pārējiem darbiem un projektiem man bija jāatsakās, jo Saša ir perfekcioniste, ideāliste un maksimāliste.

Sašas ģimenē toreiz bija sauklis: "Galvenais, uzvarēt Škutānu!", jo viņi toreiz bija lielākie konkurenti." Laurim un Sašai tas arī izdevās – izdevās "izgriezt pogas" Valdim Škutānam un Ivetai Feldmanei.

"Mēģinājumu laikā zaudēju daudzus kilogramus, izmežģīju kaklu, taču tā lielā skatītāju mīlestība un fanošana par mums visu atsvēra," atminas viņš.

"Tik labā formā, kāds biju pēc šova, neesmu vairs bijis. Tērpu māksliniece gan teica, ka uz beigām jau sāku izskatīties pēc Somālijas bada cietēja," smejas Lauris.

Atmiņās viņš dalījies arī "Instagram", publicējot video no šova fināla. Pie video viņš raksta: "Žēl, ka šeit Kolumbijā nevaru redzēt jauno sezonu "Dejo ar zvaigzni". Ļoti labi, ka šovs ir atgriezies. Superīgas atmiņas. Lai jaunajiem dalībniekiem dejotprieks un izturība! Un, protams, vēlme tikt pēc iespējas tālāk un uzvarēt."

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 20. septembra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu