Jo tālāk, jo trakāk - Boksa leģenda Meivezers cīnīsies ar jūtūberi, kurš zaudējis trīs no četrām cīņām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Floids Meivezers
Floids Meivezers Foto: AFP/SCANPIX

Leģendārais bokseris Floids Meivezers atklājis, ka tik tiešām aizvadīs kārtējo paraugcīņu pret jūtūberi, vēsta "Yahoo Sports".

45 gadus vecais Meivezers pēdējo profesionālo cīņu aizvadīja 2017. gadā, ar tehnisko nokautu uzvarot jaukto cīņas mākslu (MMA) zvaigzni Konoru Makgregoru.

Pēc tam bokseris pievērsās paraugdemonstrējumu cīņām, aizvadot dueli arī ar jūtūberi Loganu Polu.

Jau šajā nedēļas nogalē Meivezers cīnīsies ar Japānas MMA zvaigzni Mikuru Asakuru, kas, protams, arī būs paraugdemonstrējuma cīņa. Tomēr pats Meivezers ir apstiprinājis, ka novembrī aizvadīs cīņu pret britu jūtūberi Oladedži Danielu Olatundži, plašāk pazīstamu ar pseidonīmu Deji.

"Man priekšā ir paraugdemonstrējuma cīņa ar ellīgi labu cīkstoni no Japānas. Viņš ir populārs MMA aprindās un arī "YouTube" [platformā]. Tad man ir cīņa ar puisi vārdā Deji, ceru, ka izrunāju viņa vārdu pareizi. Mēs aizvadīsim paraugdemonstrējuma cīņu Dubaijā. Tas notiks novembrī," sacījis Meivezers.

Kā jau minēts, šī nebūs pirmā reize, kad Meivezers cīnās ar jūtūberi. Tomēr jāatzīmē, ka Logans Pols koledžas gados sacentās augsta līmeņa reslinga sacensībās, līdz ar to profesionālais sports viņam nav svešs. Savukārt Olatundži ir aizvadījis četras cīņas pret jūtūberiem un influenceriem, zaudējot trijos no šiem dueļiem...

Meivezers ir atzinis, ka 2023. gadā vēlas aizvadīt otru cīņu pret Konoru Makgregoru. Viņš pat būtu gatavs aizvadīt dueli, kas ir sankcionēts kā profesionāla cīņa. Magregors gan šādu ideju savā "Instagram" kontā noraidīja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu