Līga Rīdere savai ceturtajai atvasei devusi reti sastopamu vārdu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ ligaridere

Šova "X faktors" zvaigzne Līga Rīdere publiski "Instagram" paziņojusi, kādu vārdu devusi savai ceturtajai atvasei, ko pasaulē laida pagājušajā nedēļā.

Meitai dots vārds Meja. Kā zināms, pirmajiem trim bērniem ir latviski vārdi - Marta, Regnārs un Einārs.

Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes personvārdu datu bāzes sniegtā informācija liecina, ka Latvijā sastopamas 12 Mejas.

Viņa arī publiskojusi ierakstu kā atgādinājumu, ka par sevi ir jārūpējas: "Šobrīd, kad nu jau esmu ar mazulīti rokās, manas prioritātes ir pārkārtojušās, tāpat arī manas vajadzības.

Nemainīgi paliek rūpes par sevi. Tās nav apspriežamas, bet rūpīgi ieplānojamas, jo mēs varam paveikt visu, kas ir mums svarīgs!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Līga Rīdere | Sajūtu Cilvēks (@ligaridere)

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka arī ceturto bērnu laidusi pasaulē mājdzemdībās. Mūziķe un sporta entuziaste nu jau ir mamma četriem bērniem - diviem dēliem un nu divām meitām.

Dziedātāja jau labu laiku iedvesmo savus sekotājus, parādot, ka piekopj veselīgu dzīvesveidu. Viņa turpināja sportot arī visu grūtniecības laiku un to dara jau tagad, kad jaunākajai atvasei ir vien nedēļa.

Sportam viņa pievērsās dažus mēnešus pēc tam, kad pasaulē nāca viņas trešā atvase. Pēc neilga laika viņa prezentēja lieliskus rezultātus, parādot sava ķermeņa transformāciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu