"Miks diezgan daudz mani krāpa." Dj Ella komentē Ozoliņa grāmatā "1001 guru" aprakstīto (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

ASV dzīvojošais latviešu režisors un nu jau arī rakstnieks Miks Ozoliņš grāmatā "1001 guru" aprakstījis savas attiecības ar bijušajām mīļotajām. Viena no viņām ir Elīna Fūrmane jeb Dj Ella, kurai arī ir savs viedoklis par grāmatu.

"Miks savu grāmatu atveda man uz mājām, iedeva izlasīt pirmajai. Mēs Losandželosā dzīvojam 15 minūšu attālumā viens no otra. Grāmatu izlasīju pāris stundās," atceras Ella.

Tajā Miks viņu raksturojis kā savu ideālo sievieti. "Grāmata bija ļoti patiesa. Bija interesanti atcerēties tur aprakstītos notikumus. Jutos pacilāti, ka Miks man veltījis tik labus vārdus." 

Ozoliņš gan grāmatā nav slēpis, ka Ellai bijis neuzticīgs.

"Mums bija labas attiecības, lai gan Miks diezgan daudz krāpa, darīja visādas trakas lietas. Bet tāds viņš ir, un mūsu mīlestība bija īsta. Neko nenožēloju."

Ozoliņš ne reizi vien minējis draudzīgās attiecības ar bijušo mīļoto Elīnu Fūrmani.

Izdevums "Privātā Dzīve" iepriekš rakstīja, ko par Fūrmani Ozoliņš rakstījis: "Es viņu uztvēru kā muzikālu draugu, ar kuru attīstīju ne tikai savu dzirdes kultūru, bet arī mīlējos, draiskojos un mānījos. (..) Elīna nekad man nav bijusi viena. Tas bija laiks, kurā nespēju ne apstāties, ne atteikties ne no viena seksuāla kārdinājuma, jaucot mātes ar meitām un māsas ar draudzenēm."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka ne vien mīlas vārsmas, bet arī kritiku viņš veltīja vēl kādai blondīnei - aktrisei Agnesei Zeltiņai, kura viņam spēcīgi iekrita savulaik sirsniņā.

Gana daudz teikumu Ozoliņa grāmatā veltīts attiecībām ar aktrisi Agnesi Zeltiņu. Kā raksta Miks, šajās attiecībās viņam esot parādījusies "vēlme piebremzēt un būt godīgam". Tāpēc, ka Miks zinājis – jebkura kļūda viņam vienkārši netiks piedota: "Agnese mani tik ļoti mīlēja, ka pat nespēja pieļaut domu par manu neuzticību." Miks grāmatā pauda savu nostāju par Agneses lielajiem dzīves lēmumiem, kas nemaz nebija glaimojoši.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 20. septembra numurā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu