Iepazīstieties, Cēzars! Pazīstamajai producentei Aijai Strazdiņai ģimenes pieaugums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/aijastrazdina

Pazīstamā producente un režisore Aija Strazdiņa-Ratinska savus sekotājus priecē, parādot savu jauno un uzticamo draugu Cēzaru. 

Kā zināms, šī nav Aijas pirmā pieredze, kā sadzīvot ar īru vilku suni. 2019. gadā viņa atvadījās no sava mīluļa Alfona. Toreiz viņa rakstīja: "Šodien ir tā pavisam, pavisam nejaukā diena, kad es svēti ticu, ka man nekad vairs nebūs suns."

Tomēr ir pagājis zināms laiks un Aijas ģimenei pievienojies Cēzars, kurš nu jau ir četrus mēnešus vecs. Četru mēnešu vecumā suns jau ir liels. Šķirnes raksturojumā teikts, ka suns ir liela auguma un iespaidīga izskata, ļoti muskuļots, spēcīgi, tomēr graciozi veidots, ar vieglām un enerģiskām kustībām; galvu un kaklu tur augstu; asti nes vēzējot uz augšu, ar vieglu izliekumu virzienā uz astes galu.

Publiskojot sirsnīgas bildes ar mīluli Cēzaru, Aija raksta: "Lolojumdzīvnieks ar dramatiskā tempā pieaugošu dzīvsvaru un tendenci regulāri atgādināt, ka neviens nav pārāk liels vai vecs, lai tiktu samīļots opiņā."

Aija pērn apprecējās otrreiz. Iepriekš Strazdiņa bija precējusies ar grupas "Jumprava" dalībnieku Aigaru Grāveru, abi laulībā pavadīja 14 gadus, un viņiem ir divi kopīgi dēli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu