Valters Krauze ar diviem kompanjoniem nu dzīvo Siguldā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

TV šovu un pasākumu vadītājs Valters Krauze (51) vairs nav rīdzinieks, nu viņš ar diviem kompanjoniem iedzīvojies Siguldā, raksta izdevums "Kas Jauns".

Valters Krauze pastāstīja, ka šī ir viņa mūžā ceturtā dzīvesvieta. Dzimis un līdz skolas sākšanas gaitām dzīvoja Madonā, 1. klasē jau gājis Rīgā, pavisam galvaspilsētā aizvadījis aptuveni 40 gadu. "Taču nu esmu kļuvis gandrīz vai par laucinieku," atklāj viņš.

Par savu pārcelšanos Valters Krauze stāsta: "Tā viss sakrita, un baigi neiebildu. Pirms dažiem gadiem man vecāki Siguldā uzdāvināja zemes pleķīti. Man tolaik tuvojās 50, vecākiem tuvojās 80, un secinājām, ka kaut kad jau man tās rūpes par viņiem būs jāuzņemas. Viņi ir rīdzinieki, bet ik pa laikam dzīvo Siguldā, turpat blakus mājā. Kopā dzīvošana apspriesta netika, jo vairāki saimnieki vienā virtuvē nav vajadzīgi – tas ir mans dzīves uzskats. Tad nu es pie viņiem iešu ar ūdens krūzi, vai arī viņi pie manis nāks ar ūdens krūzi," prāto humorists.

Māju Valters cēlis pats: "Drīzāk jau namiņu, nevis māju. Nelielu, vienstāvīgu. Rēķinoties, ka būs jāmaksā par siltumu, par elektrību, ko pirms tiem dažiem gadiem vēl pavisam normāli varēja "vilkt". Ceru, ka arī ar šodienas tarifiem nebūs jāsalst vai jāsēž tumsā."

Siguldas mājiņā Krauzem ir lieliska kompānija – suņi Bella un Melnis. "Jā, nu jau esmu divu suņu saimnieks. Tie ir mani biedri, ar ko kopā varu pastaigāties un ar ko dalu savu gultasvietu," smej Valters.

Vairāk lasi izdevuma "Kas Jauns" 20. septembra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu