"Mēs esam stabilā pozīcijā." Elīna Fūrmane atklāti par attiecībām ar savu afroamerikāņu draugu (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ shedjella

Elīna Fūrmane jeb dj Ella pēc vairāku gadu prombūtnes uz īsu brīdi ieradās Latvijā. Šovā "Slavenības. Bez filtra" viņa atklāj, kādi pavērsieni notikuši personiskajā dzīvē. 

Jau divarpus gadus Ella ir kopā ar savu jauno afroamerikāņu draugu Neidenu. Viņa pastāstīja, ka abus kopā savedusi mīlestība pret mūziku: "Mēs iepazināmies, pateicoties mūsu latviešu draudzenei.

Viņa Neidenam bija stāstījusi par mani – ka esmu no Latvijas un nodarbojos ar dīdžejošanu, un nodeva manu "Instagram"," atklāj Ella. Neidens Ellu uzrunājis un tā nu viss pamazām sākās. 

Viņa arī raksturoja abu attiecības: "Divarpus gadi ir tāds laiks, kad tu jau to cilvēku esi iepazinis, tas bija arī kovida laiks, kad tu daudz laika esi spiests pavadīt kopā. Domāju, ka mēs esam stabilā pozīcijā."

Izskanēja arī jautājums par ģimenes veidošanu: "Katram ir savs ceļš ejams – viens apprecas 21 gadu vecumā un uzreiz plāno bērnu, citam tas notiek vēlāk, bet citam varbūt vispār tas nav lemts. Un tas nav nekas slikts, tas ir kāds tu cilvēks esi," spriež Fūrmane,

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Elīna un Neidens ir pazīstami jau trīs gadus, bet romantiskas attiecības viņus saista divarpus gadu. Latvijā abi pavadīja vien četras dienas. Viņi bija apmetušies greznajā viesnīcā "Grand Hotel Kempinski". "Esmu sajūsmā par satikšanos ar draugiem un ģimeni. Satiku brāli, kuru nebiju redzējusi ļoti sen, un tas tiešām bija burvīgi," stāstīja Ella.

Plašāk skaties 1188.lv.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu